reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

My jesteśmy czyściochami, wręcz nie wyobrażamy sobie seksić bez przemycia. Wybaczcie, ale tutaj serio, dla mnie, jak i dla męża ważna jest higiena i nie wyobrażam sobie, zeby nie przetrzeć chociaż sobie psiochy i odbytu, tak samo mąż ;)
I też nie miewam infekcji, np :)

PS. My tak od zawsze, czyli 16 lat ;)

reklama
My jesteśmy czyściochami, wręcz nie wyobrażamy sobie seksić bez przemycia. Wybaczcie, ale tutaj serio, dla mnie, jak i dla męża ważna jest higiena i nie wyobrażam sobie, zeby nie przetrzeć chociaż sobie psiochy i odbytu, tak samo mąż ;)
I też nie miewam infekcji, np :)

PS. My tak od zawsze, czyli 16 lat ;)
Niektórych infekcji nie da się uniknąć choćby nie wiem czym się co czyściło. Ja na przykład nie miałam pojęcia, że przy jednym jedynym partnerze i zachowywaniu ogólnej higieny będę mieć ureaplazmę :)

reklama
też czasem tak robię, ćwiczę mięśnie Kegla 😁
jakbym ja miała tak biegać to skończyłoby się tym, że podczas biegu pies by się ze mną ścigał i na mnie skakał i szczekał, na schodach bym się wyjebała i potłukła i zanim dotarlabym do toalety to już by mi wszystko wszędzie wyleciało. No i oczywiście po huku mojego cielska spadającego ze schodów, dzieciaki by wyszły z pokoi zobaczyć co sie stało 🤣

Do góry