królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Nie prowokujAleż wrzesień się jeszcze nie skończyłjeszcze masz szanse
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie prowokujAleż wrzesień się jeszcze nie skończyłjeszcze masz szanse
![]()
Ale to by było trzonotarcieim gorszy-tym lepszy![]()
Bo bezalkoholowe, ja właśnie jestem poAaa, i piwo bezalkoholowe mi nie smakowało wczoraj.
No ale może to przez to, że to nie była IPA Książęca, tylko Żywiec zwykły.
Ja pamietam zatykanie wibratorem XD ale mi serio nie przeszkadza ze wykapie. Taka sama wydzielina jak kazda innato u Nas jest ręcznik papierowy, chusteczki są słabe![]()
mi się nie chce tego potem sprzątaćJa pamietam zatykanie wibratorem XD ale mi serio nie przeszkadza ze wykapie. Taka sama wydzielina jak kazda inna![]()
To masz jak P. i większość normalnych ludzi XDmi się nie chce tego potem sprzątaćPoza tym ja mam sypialnię na górze, a kibel na dole i mam kilka ładnych metrów do pokonania + schody
![]()
Ale mój penisa nie moczy w niczym co napisałaśJako osoba pracująca w chemii, mogę napisać, że wolałabym denaturatem, spirytusem salicylowym lub nawet zmywaczem do paznokci (gdyby nie reagował z plastikiem, tzn. go nie rozpuszczał).
Przecież te rozpuszczalniki wyparowują, bo mają niską liczbę parowania.
Są skuteczniejsze od żelu do higieny intymnej, jeśli chodzi o dezynfekcję sprzętu po uprzednim wkładaniu go do pochwy.
to u Nas jest ręcznik papierowy, chusteczki są słabe![]()
Ech, to my już na takim levelu jesteśmy, że wystarczy szybki sprint do toaletyto może rolka papieru toaletowego ?![]()
Ten temat także został poruszony.Ale mój penisa nie moczy w niczym co napisałaśa przecież często wkłada go do mojej pochwy
![]()
do tego też używamyU nas takie chusteczki leża ordynarnie na szafce obok łóżka, ale to raczej są na "po" niż "przed", żeby nie uwalic pościeli i łóżka zanim dojdziemy do toalety![]()