Owulacja
Fanka BB :)
Z własnej inicjatywy czy trzeba było się prosić?No nie, potem już robił szpital
Na własną rękę zrobiłam proga
To coś porypalam w takim razie, przepraszam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z własnej inicjatywy czy trzeba było się prosić?No nie, potem już robił szpital
Na własną rękę zrobiłam proga
Kurcze.. to chuba zależy od lekarza. Ja jestsm właśnie mam nadzieje w ciąży biochemicznej ( jakkolwiek strasznie to przymkną tą nadzieją) i mam kontrolować bete zeby nie przegapić cp. Na ten moment w obrazie usg i tak nic jie będzie widać j Beta oraz ewentualne silne bóle maja nyc dla mnie sygnałem alarmowymMi po poronieniu nikt nie kontrolował bety.
Bety też nie miałam sprawdzać na bardzo wczesnym etapie ciąży.
W sumie sama nie wiem, co na temat tego badania sądzić. Z jednej strony obrazowe, a z drugiej może doprowadzić do niepotrzebnych stresów i analiz.
I ja chyba po swoim doświadczeniu poronnym wolałabym nie dokładać sobie dodatkowego stresu.
przy takim progu jak masz można z dużym prawdopodobieństwem wykluczyć cpI boje się bardzo cp
Uwielbiam Wasze słownictwo już nie raz miałam zaciesz z różnych określeń trzonowanie, szczoch, wedżajna, sikaniec itp itdtrzonowanie - wkładanie pesnisa do pochwy w celu wywołania wytrysku. Szybkość i częstotliwość posuwistych ruchów zależna od chęci i mocy trzona.
Trzon - penis
w Wikipedii wyczytalam
ja uprawiam leżing Ale jeśli ktoś sporty uprawia, to starania w tej materii nic nie zmieniają chybaJa mam pytanie z innej beczki. Czy uprawiacie jakieś sporty przy staraniu się?
Uprawiamy seksJa mam pytanie z innej beczki. Czy uprawiacie jakieś sporty przy staraniu się?
Jeśli ćwiczysz na bieżąco to myślę ze nie ma co wariować i rezygnować ze wszystkiego w trakcie staran. Natomiast na pewno nie zaczynałam forsownych ćwiczeń jeśli wczesniej byl tryb życia raczej odpoczywajacy niz aktywnyNie chodziło mi, że ma to pomóc. Często są przeciwskazania do pewnych ćwiczeń.