reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Niekoniecznie. Pik pokazuje tylko szczyt LH, po którym zwykle pęka pęcherzyk. Może być pik i nie być owu. I w druga stronę - możesz nie wyłapać piku (przy krótkim jak u mnie) i owu mieć. Pisałaś ze popołudniu było prawie, wieczorem jaśniej - LH skacze wiec może tak być, a może tez być tak, ze pik był rano i go przegapilas, utrzymał się pare godzin i zaczął spadać 😋
dobrze, że wczoraj trzonowałam ze starym 😂
ale dzisiaj też planuje w środku nocy, jak wróci z pracy. Będzie to po 2 w nocy, czyli jak ojciec sroka przekazał- między 2 a 5 rano 😜

reklama
W 2020 w czerwcu zdiagnozowali cp... Mtx pierwsza dawka nic nie dala poza mega krwawieniem bo beta urosła , druga spowodowała wychodzenie włosów garściami i spadek bety , potem jeszcze parę tygodni kontrolowałam betę już na NFZ dostawałam skierowania jak byłam w domu ... Straszne to i bardzo współczuję jak któraś z nas to przechodzi . W ciąży z ubiegłego roku robiłam chyba że 3 USG zanim pojawiło się serduszko chciałam wiedzieć czy wszystko jest ok i było aż do połówkowych 😥
U mnie była super reakcja już na 1 dawke, po 4 dniach spadek bety o 60% a po 2 tyg już nic nie było. Ale włosy też mi leciały, to prawda...
Też szybko poleciałam teraz sprawdzić ulokowanie i tym razem na szczęście jest pęcherzyk w macicy wiec połowa sukcesu 😁
dobrze, że wczoraj trzonowałam ze starym 😂
ale dzisiaj też planuje w środku nocy, jak wróci z pracy. Będzie to po 2 w nocy, czyli jak ojciec sroka przekazał- między 2 a 5 rano 😜
Co robiłaś? Co to za słownictwo 😁

U mnie była super reakcja już na 1 dawke, po 4 dniach spadek bety o 60% a po 2 tyg już nic nie było. Ale włosy też mi leciały, to prawda...
Też szybko poleciałam teraz sprawdzić ulokowanie i tym razem na szczęście jest pęcherzyk w macicy wiec połowa sukcesu 😁 rozumiem ze Twoja ciąża po CP była szczęśliwa?

trzonowanie - wkładanie pesnisa do pochwy w celu wywołania wytrysku. Szybkość i częstotliwość posuwistych ruchów zależna od chęci i mocy trzona.
Trzon - penis
w Wikipedii wyczytalam 😁

Też szybko poleciałam teraz sprawdzić ulokowanie i tym razem na szczęście jest pęcherzyk w macicy wiec połowa sukcesu 😁

tak tym nazewnictwem przesiąkłam, że nie zauważyłam 😂

reklama
Do góry