Ja się chetnie poedukuje na temat diety płodnościMoim zdaniem nie zaszkodzi. To nie są leki tylko po prostu wspomagacze. Fajnie, jakbyście dorzucili płodne składniki do diety. Jeśli chcesz, mogę napisać o diecie parę słów. Ale faktycznie, jak 4 cykl to zupełnie nie ma się co spinać
reklama
Wika.00
Fanka BB :)
Gratulacje!! Jak zobaczyłam twoje testy to od razu wiedziałam ze ci się udało
O matko najpierw zobaczyłam wynik bety, a później proga. A myślałam ze ci się udało
Króliczek2610
Ja się chetnie poedukuje na temat diety płodności
To ja proszę o wykład
Chętnie zmienię dietę może uda się schudnąć bo póki co nie daje rady nic zrzucić ...
Madame JS
pewnie masz racje. Ale wystraszylo mnie to co powiedzial lekarz.
Zdecydowanie! Ja bym się ucieszyła, gdyby mi lekarz powiedział, że od razu zaczynamy jakieś konkretne działania, na seks na luzie miałam czas wcześniej . A ten dał mi pół roku, potem może jednak endokrynolog, potem jakiś polip... I tak czas sobie płynął.To i tak mało, bo mógł Ci powiedzieć to co piszą laski, że pół roku czy rok na luzie a dopiero potem propozycja stymulacji
Wszelkie badania i działania przybliżają do celu ;-)
LadyCaro
Ja się chetnie poedukuje na temat diety płodności
A trochę skrobnęłam wczoraj wieczorem, ale mogę powtórzyć się jak chcecieTo ja proszę o wykład
Chętnie zmienię dietę może uda się schudnąć bo póki co nie daje rady nic zrzucić ...
chetnie xDA trochę skrobnęłam wczoraj wieczorem, ale mogę powtórzyć się jak chcecie
Owulacja
@asiasiasiaZdecydowanie! Ja bym się ucieszyła, gdyby mi lekarz powiedział, że od razu zaczynamy jakieś konkretne działania, na seks na luzie miałam czas wcześniej . A ten dał mi pół roku, potem może jednak endokrynolog, potem jakiś polip... I tak czas sobie płynął.
Wszelkie badania i działania przybliżają do celu ;-)
No to ja jestem teraz na takim etapie, mija czwarty miesiąc, a ja już na własną rękę prostuje tarczycę. Teraz czekam na nowy cykl żeby zbadać hormony, w poprzednich miesiącach diagnozowałam się pod kątem IO. Do tego czytam i biorę wspomagacze typu Miovelia czy Inozytol. Wrócę do niego na gotowo i już nie dam się zbyć kolejnym czasem czy badaniami
Mrufka@@1
@Tymczasowa28 bardzo mi przykro też przechodziłam cp...to jest straszne przesyłam wirtualne uściski
@acetylocholina Beata obiecująca była .. nie chcę straszyć ale ja taki prog miałam przy cp a beta rosła mimo krwawienia, może skontroluj jeszcze
@acetylocholina Beata obiecująca była .. nie chcę straszyć ale ja taki prog miałam przy cp a beta rosła mimo krwawienia, może skontroluj jeszcze
U mnie podobnie na urodzinyw urodziny mojego starego
reklama
E
eag
Gość
Mam z PZU prywatnie ginekologów więc jadę, chociażby sprawdzić czy aby dobrze się łuszczy endometrium i żeby mi przepisał nowy Ovitrelle. Dam znaka po 15@Tymczasowa28 bardzo mi przykro też przechodziłam cp...to jest straszne przesyłam wirtualne uściski