reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wczesne objawy,te pierwsze

Na razie nic więcej oprócz bólu brzucha nie odczuwam na szczescie . ;)
No i dobrze ;) ja nie miałam żadnych wymiotów , czasem mnie muliło , i się stresowałam że koleżanka żyga a ja nie ,ale jak widać nie trzeba ,żeby mieć zdrową i donoszoną ciąże , ja dopiero teraz ,miesiąc przed porodem narzekam ,bo to boli tamto boli, w nocy spać się nie da eh ;)

reklama
No i dobrze ;) ja nie miałam żadnych wymiotów , czasem mnie muliło , i się stresowałam że koleżanka żyga a ja nie ,ale jak widać nie trzeba ,żeby mieć zdrową i donoszoną ciąże , ja dopiero teraz ,miesiąc przed porodem narzekam ,bo to boli tamto boli, w nocy spać się nie da eh ;)
No to super ;) gratuluję maleństwa ;)

Hej, ja też piszę z prośbą o pomoc. Okres powinnam mieć w sobotę, cykle 31-dniowe, dziś jest 27 dc, w tamtym tygodniu w piątek na bieliźnie znalazłam plamę ciemnej krwi i na papierze też była odrobinka. Dziś w nocy spać nie mogłam, w pracy wymiotowałam, cały dzień mam nudności, brzuch mnie boli, tak jakbym miała mięśnie przesilone, brodawki mnie od wczoraj strasznie swędzą. Zrobiłam dziś test około 16, ale z czułością 25 mlu/ml, wyszedł negatywny. Śluz biały, mokry, ale nie o konsystencji galarety. Jak myślicie?

Hej, ja też piszę z prośbą o pomoc. Okres powinnam mieć w sobotę, cykle 31-dniowe, dziś jest 27 dc, w tamtym tygodniu w piątek na bieliźnie znalazłam plamę ciemnej krwi i na papierze też była odrobinka. Dziś w nocy spać nie mogłam, w pracy wymiotowałam, cały dzień mam nudności, brzuch mnie boli, tak jakbym miała mięśnie przesilone, brodawki mnie od wczoraj strasznie swędzą. Zrobiłam dziś test około 16, ale z czułością 25 mlu/ml, wyszedł negatywny. Śluz biały, mokry, ale nie o konsystencji galarety. Jak myślicie?
Zrób z porannego moczu A najlepiej bete

Wiesz trochę wcześnie na testy , poczekaj do soboty ,lub idź na bete ,może coś pokaże ,choć bym się jeszcze wstrzymała

Niestety żadna z nas tu z kart nie wróży. Niby objawy ciążowe, ale jak starasz się o dziecko, to łatwo sobie wszystko wkręcić.
Możesz zrobić betę, ale jest dość wcześnie i może jeszcze nie wyjść.

Hej dziewczyny, jeszcze chcialam się poradzić dziś zrobiłam betę i wynik wyszedł 204 czy to nie za duzo? Z tego co patrzę po tych normach to coś za wysokie mi się to wydaje , miesiączka dopiero jutro a ostatni @ 8 sierpnia

reklama
Możesz jeszcze zrobić ,po 48 godz żeby przyrost sprawdzić ,ale to jak chcesz ,mnie to zawsze stresowało ,ale robiła ;)

Do góry