reklama
Hej dziewczyny widzę że posty dodawane były dosyć dawno? Jest może któraś z was jeszcze tutaj i mi doradzi? Nie chce iść do lekarza żeby nie wyjść może na przewrażliwioną bo wiem, że jest jeszcze za wcześnie. W środę powinnam dostać okresu, i już dostaje szału. dziś robiłam test co prawda druga kreska wyszła jaśniejsza ale wyszła. Martwię się bo od jakiegoś tygodnia codziennie boli mnie brzuch może nie aż tak jak na okres ale jest to bardzo uciążliwe. Dlatego też z ciekawości zrobiłam test. Wiem że powinno się go robić w dniu spodziewanej miesiączki, ale przeraził mnie ten ból brzucha. Czy któraś z was tak miała?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ale jak miała? Jesteś w ciąży, macica się rozciąga, wszystko się przygotowuje do tego stanu i prawdopodobnie stąd te bóle, ale skoro test wyszedł pozytywnie, to tym bardziej powinnaś iść do lekarza, bo może przepisać leki na podtrzymanie ciąży.
Nawet jeszcze przed spodziewana miesiaczka? Nie powie mi że to za wcześnie ? Poza tym słyszałam że jak jest jakaś wada genetyczna czy choroba to przed okresem organizm sam odrzuca ciążę, i wtedy okres się normalnie pojawia, co prawda miesiączka już w środę i myślę czy czekaćAle jak miała? Jesteś w ciąży, macica się rozciąga, wszystko się przygotowuje do tego stanu i prawdopodobnie stąd te bóle, ale skoro test wyszedł pozytywnie, to tym bardziej powinnaś iść do lekarza, bo może przepisać leki na podtrzymanie ciąży.
Załączniki
Natalia198777
Fanka BB :)
Krecha konkretna. Chodź najwięcej widać w ok 6 tygNawet jeszcze przed spodziewana miesiaczka? Nie powie mi że to za wcześnie ? Poza tym słyszałam że jak jest jakaś wada genetyczna czy choroba to przed okresem organizm sam odrzuca ciążę, i wtedy okres się normalnie pojawia, co prawda miesiączka już w środę i myślę czy czekać
Søde85
Ciąża taka sytuacja o którejpiszesz mize wystąpić i później, nie tylko do terminu okresu. w tej chwili lekarz na usg jeszcze pewnie nic nie zobaczy, ale jesli coś Cię niepokoi, to sie skonsultuj z lekarzem. Pobolewania jak na @ sa normalne. Więc ja bym po prostu cierpliwie czekała I koniecznie kwas foliowy jeśli jeszcze nie bierzesz. Aha i gratuluje pomalutkuNawet jeszcze przed spodziewana miesiaczka? Nie powie mi że to za wcześnie ? Poza tym słyszałam że jak jest jakaś wada genetyczna czy choroba to przed okresem organizm sam odrzuca ciążę, i wtedy okres się normalnie pojawia, co prawda miesiączka już w środę i myślę czy czekać
Kwas foliowy pije już od ponad tygodnia bo czułam że coś się święci dziękuję dziewczyny za radęCiąża taka sytuacja o którejpiszesz mize wystąpić i później, nie tylko do terminu okresu. w tej chwili lekarz na usg jeszcze pewnie nic nie zobaczy, ale jesli coś Cię niepokoi, to sie skonsultuj z lekarzem. Pobolewania jak na @ sa normalne. Więc ja bym po prostu cierpliwie czekała I koniecznie kwas foliowy jeśli jeszcze nie bierzesz. Aha i gratuluje pomalutku
Dziękuję wam bardzo za radę dziewczyny poczekam do środy i najwyżej zrobię betę żeby nie iść do lekarza z niczym zwłaszcza że pracuje w sklepie i to po 12 h stania na nogach rozładowywania towaru i dźwigania, nie chcialabym aby coś przez to się stało ....
Fado123
Beta to bardzo dobry pomysł , kreska wcale nie taka blada , ja taką miałam w dniu spodziewanej @, to że Cię brzuch boli w 1 trymestrze będzie normalne ,nie powinno być skurczy czy plamień , ale jak pisały dziewczyny macica się rozciąga , a co do poronień itd to nikt tego nie przewidzi ,co ma być to będzie
reklama
Na razie nic więcej oprócz bólu brzucha nie odczuwam na szczescie .Beta to bardzo dobry pomysł , kreska wcale nie taka blada , ja taką miałam w dniu spodziewanej @, to że Cię brzuch boli w 1 trymestrze będzie normalne ,nie powinno być skurczy czy plamień , ale jak pisały dziewczyny macica się rozciąga , a co do poronień itd to nikt tego nie przewidzi ,co ma być to będzie
Podziel się: