Celia89
Fanka BB :)
Jeśli wyszła delikatna kreseczka to pewnie ciąża. Twoje wątpliwości rozwieje badanie beta hcg Wyniki są dosyć szybko. Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz rację kochana w 25 marca powinnam dostać okres a nie luty...
Przez te rozmyślanie juz sie gubię
Hej no bylam dzis na becie..I jak tam sytuacja? [emoji3059] [emoji3059]
Hejka <0.2 dzień po implantacjiJak wyniki?
Czyli ciąży nie ma, a skąd wiesz kiedy była implantacja?Hejka <0.2 dzień po implantacji
Czyli ciąży nie ma, a skąd wiesz kiedy była implantacja?
Gdyby to plamienie to była implantacja, to beta wykazałaby ciążę. Plamienie to nie tylko zagnieżdżenie. Równie dobrze zaburzenia hormonalne.Wiem to bo w 3 kwietnia zaobserwowałam lekkie plamienie jasnoczerwone które trwało 3 dn okresu nadal brak
W takim razie to plamienie nie mogło być implantacyjne bo beta by była wyższa. Prawdopodobnie to był okresWiem to bo w 3 kwietnia zaobserwowałam lekkie plamienie jasnoczerwone które trwało 3 dn okresu nadal brak