K
Kasia 77
Gość
Z chłopakiem staramy się o dziecko. W 12 dc uprawialismy seks. Do miesiączki został mi jeszcze tydzień, ale zaczęły mnie boleć brodawki (nigdy przed okresem nie bolały), częściej chodzę do toalety i mogłabym zasnąć na stojąco. Czy możliwe że to objawyTwoje objawy przypomniały mi pewna historię z życia wziętą.Dwa lata temu koleżanka przyszła do pracy.Rozmawialysmy na luźne tematy .W pewnym momencie zaczęła strasznie narzekać na bolesność brodawek ,zmęczenie i senność.I tak jak ty twierdziła że pierwszy raz ma takie dolegliwości na tydzień przed okresem.Odpowiedzialam jej że pewnie jest w ciąży.Do tej pory się śmieje że to ja pierwsza wiedziałam o jej stanie błogosławionym.Jest mama cudownego bobasa z tej mojej zgadywanki.PowodzonkaZ chłopakiem staramy się o dziecko. W 12 dc uprawialismy seks. Do miesiączki został mi jeszcze tydzień, ale zaczęły mnie boleć brodawki (nigdy przed okresem nie bolały), częściej chodzę do toalety i mogłabym zasnąć na stojąco. Czy możliwe że to objawy ciąży? Kiedy najwcześniej I jakie zaobserwowalyscie u siebie?