reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wczesne objawy ciąży

Z chłopakiem staramy się o dziecko. W 12 dc uprawialismy seks. Do miesiączki został mi jeszcze tydzień, ale zaczęły mnie boleć brodawki (nigdy przed okresem nie bolały), częściej chodzę do toalety i mogłabym zasnąć na stojąco. Czy możliwe że to objawy
Z chłopakiem staramy się o dziecko. W 12 dc uprawialismy seks. Do miesiączki został mi jeszcze tydzień, ale zaczęły mnie boleć brodawki (nigdy przed okresem nie bolały), częściej chodzę do toalety i mogłabym zasnąć na stojąco. Czy możliwe że to objawy ciąży? Kiedy najwcześniej I jakie zaobserwowalyscie u siebie?
Twoje objawy przypomniały mi pewna historię z życia wziętą.Dwa lata temu koleżanka przyszła do pracy.Rozmawialysmy na luźne tematy .W pewnym momencie zaczęła strasznie narzekać na bolesność brodawek ,zmęczenie i senność.I tak jak ty twierdziła że pierwszy raz ma takie dolegliwości na tydzień przed okresem.Odpowiedzialam jej że pewnie jest w ciąży.Do tej pory się śmieje że to ja pierwsza wiedziałam o jej stanie błogosławionym.Jest mama cudownego bobasa z tej mojej zgadywanki.Powodzonka😉😉😉

reklama
Tydzień to długo. Objawy mogą być na @ jak i ciąż a ,ale wiem że jak się bardzo chce, to się ma wszystkie objawy ciąży ,ale życzę aby u Ciebie okazały się ciaza

Z chłopakiem staramy się o dziecko. W 12 dc uprawialismy seks. Do miesiączki został mi jeszcze tydzień, ale zaczęły mnie boleć brodawki (nigdy przed okresem nie bolały), częściej chodzę do toalety i mogłabym zasnąć na stojąco. Czy możliwe że to objawy ciąży? Kiedy najwcześniej I jakie zaobserwowalyscie u siebie?
8 dpo test negatywny ale czulosc 25, 10 dpo test wyszedł pozytywny o czułości 10 ale kreska wyraźna nie cień, z objawów w sumie piersi nabrzmiale tak inaczej, częstsze sikanie się pojawiło dopiero w dniu terminu miesiączki. I ciągle uczucie że sie okres zaczął no i kilka dni przed testem już mogłam spać i spać jak nigdy.
No i tradzik, no ja piernicze calutki cykl mialam, na owulacje, po owulacji, w terminie okresu i teraz tez mam.
Trzymam kciuki :)

Dziewczyny, a czy ból głowy też może by objawem ciąży? Tak mnie ostatnio napiernicza głowa i miałam takie bóle w dole kręgosłupa jak na okres, chociaż wiem że to jeszcze nie casz na @.

Dziewczyny, a czy ból głowy też może by objawem ciąży? Tak mnie ostatnio napiernicza głowa i miałam takie bóle w dole kręgosłupa jak na okres, chociaż wiem że to jeszcze nie casz na @.

Mnie głowa boli codziennie od miesiąca, a w ciąży nie jestem ;) Nie kombinuj i nie doszukuj się na siłę.

10 dni po owulacji wyszedl mi pozytywny test ciążowy :)
Moim objawem byl mega duzy wysyp trądziku, bol jak na okres i ciagle bylo mi zimno :)

Cześć. Mam podobne objawy, boli mnie brzuch jak na okres, który powinnam dostać 2 dni temu i na dodatek mam pełno czerwonych kropek na policzkach. Poczekam jeszcze kilka dni i zrobię test.

Dziewczyny a co myślicie o testach owulacyjnych przed zrobieniem testu ciążowego? Mi został jeden test owulacyjny i zrobiłam go dzisiaj. Okres spóźnia mi sie 2 dzień, mam uczucie takiego ściągania w podbrzuszu. Taki wyszedł mi test: 20200416_094549.jpg

reklama
Dziewczyny a co myślicie o testach owulacyjnych przed zrobieniem testu ciążowego? Mi został jeden test owulacyjny i zrobiłam go dzisiaj. Okres spóźnia mi sie 2 dzień, mam uczucie takiego ściągania w podbrzuszu. Taki wyszedł mi test:Zobacz załącznik 1106864

PODOBNO czasem testy owulacyjne pokazują też ciążę, ale to żadna reguła, więc dla pewności i tak zrób test ciążowy.

Do góry