I jeszcze nie testowalas ???
Ja obiecałam sobie, że będę czekać do terminu z testowaniem , A wyszło jak zwykle
Jeszcze z parę dni chyba poczekam bo już kiedyś tak miałam, że symptomy takie jak ciąża, a po 2-3 dniach był @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jeszcze nie testowalas ???
Ja obiecałam sobie, że będę czekać do terminu z testowaniem , A wyszło jak zwykle
No fakt, też tak może być. Ja miałam jakąś intuicje, cykl skazalam na stracenia, ale w środku czułam, że chyba jestem w ciążyJeszcze z parę dni chyba poczekam bo już kiedyś tak miałam, że symptomy takie jak ciąża, a po 2-3 dniach był @
No fakt, też tak może być. Ja miałam jakąś intuicje, cykl skazalam na stracenia, ale w środku czułam, że chyba jestem w ciąży
No to testuj ,testuj ,czekamyChyba dziś czas sie przekonać.
@ jak nie było, tak nie ma. Zgaga dalej jest, może już nie tak intensywna, ale jednak. I mam podwyższoną temperaturę ok. 37 - 36,9
Testuj i daj znać. Trzymam kciukiChyba dziś czas sie przekonać.
@ jak nie było, tak nie ma. Zgaga dalej jest, może już nie tak intensywna, ale jednak. I mam podwyższoną temperaturę ok. 37 - 36,9
Testuj i daj znać. Trzymam kciuki
Mój facet oszalal, codziennie robię test bo uwierzyć nie może codziennie robi się ciemniejsze.
Robiłaś z porannego moczu?Niestety jedna krecha
Nie to w takim razie przetestuję sie jeszcze razRobiłaś z porannego moczu?
Haha to trzymam kciuki za jutrzejszy poranekNie to w takim razie przetestuję sie jeszcze raz
Haha to trzymam kciuki za jutrzejszy poranek