młoda1994
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji7][emoji7]Dziękuję bardzo, zrobiłam test tak jak pisałyście i są dwie wyraźne krechy![emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji7][emoji7]Dziękuję bardzo, zrobiłam test tak jak pisałyście i są dwie wyraźne krechy![emoji16][emoji16]
Szok, że tyle czasu wytrzymałas. Każda tu wyczekiwła choćby do dnia okresu i leciała po test. zdrówka i gratulacje.Dziękuję bardzo, zrobiłam test tak jak pisałyście i są dwie wyraźne krechy!
Koniecznie skonsultuj szybko z ginem hormony tarczycy szaleją w ciąży . To tym bardziej gratuluję po takim przeżyciu należy Wam sięDziekuje bardzo, bardzo się cieszę ale nie ukrywam że również się obawiam ponieważ jestem po nowotworze złośliwym tarczycy i po jej usunięciu oraz terapii radiojodem i muszę bardzo pilnować tsh i innych wyników, jutro z rana jeszcze zrobie bete i zadzwonię do mojej ginekolog
No to super ! Tatuś już wie?Tak jutro rano zrobię i betę i tsh, dobrze ze niedługo ma również kontrolę u endokrynologa
He he to źeś go sporo dni przetrzymała teraz yo tylko się cieszycTak, tatuś razem ze mną ten test robił