reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wczesne objawy ciąży

Z chłopakiem staramy się o dziecko. W 12 dc uprawialismy seks. Do miesiączki został mi jeszcze tydzień, ale zaczęły mnie boleć brodawki (nigdy przed okresem nie bolały), częściej chodzę do toalety i mogłabym zasnąć na stojąco. Czy możliwe że to objawy
Z chłopakiem staramy się o dziecko. W 12 dc uprawialismy seks. Do miesiączki został mi jeszcze tydzień, ale zaczęły mnie boleć brodawki (nigdy przed okresem nie bolały), częściej chodzę do toalety i mogłabym zasnąć na stojąco. Czy możliwe że to objawy ciąży? Kiedy najwcześniej I jakie zaobserwowalyscie u siebie?
Twoje objawy przypomniały mi pewna historię z życia wziętą.Dwa lata temu koleżanka przyszła do pracy.Rozmawialysmy na luźne tematy .W pewnym momencie zaczęła strasznie narzekać na bolesność brodawek ,zmęczenie i senność.I tak jak ty twierdziła że pierwszy raz ma takie dolegliwości na tydzień przed okresem.Odpowiedzialam jej że pewnie jest w ciąży.Do tej pory się śmieje że to ja pierwsza wiedziałam o jej stanie błogosławionym.Jest mama cudownego bobasa z tej mojej zgadywanki.Powodzonka😉😉😉

reklama
Tydzień to długo. Objawy mogą być na @ jak i ciąż a ,ale wiem że jak się bardzo chce, to się ma wszystkie objawy ciąży ,ale życzę aby u Ciebie okazały się ciaza

Z chłopakiem staramy się o dziecko. W 12 dc uprawialismy seks. Do miesiączki został mi jeszcze tydzień, ale zaczęły mnie boleć brodawki (nigdy przed okresem nie bolały), częściej chodzę do toalety i mogłabym zasnąć na stojąco. Czy możliwe że to objawy ciąży? Kiedy najwcześniej I jakie zaobserwowalyscie u siebie?
8 dpo test negatywny ale czulosc 25, 10 dpo test wyszedł pozytywny o czułości 10 ale kreska wyraźna nie cień, z objawów w sumie piersi nabrzmiale tak inaczej, częstsze sikanie się pojawiło dopiero w dniu terminu miesiączki. I ciągle uczucie że sie okres zaczął no i kilka dni przed testem już mogłam spać i spać jak nigdy.
No i tradzik, no ja piernicze calutki cykl mialam, na owulacje, po owulacji, w terminie okresu i teraz tez mam.
Trzymam kciuki :)

Dziewczyny, a czy ból głowy też może by objawem ciąży? Tak mnie ostatnio napiernicza głowa i miałam takie bóle w dole kręgosłupa jak na okres, chociaż wiem że to jeszcze nie casz na @.

Dziewczyny, a czy ból głowy też może by objawem ciąży? Tak mnie ostatnio napiernicza głowa i miałam takie bóle w dole kręgosłupa jak na okres, chociaż wiem że to jeszcze nie casz na @.

Mnie głowa boli codziennie od miesiąca, a w ciąży nie jestem ;) Nie kombinuj i nie doszukuj się na siłę.

10 dni po owulacji wyszedl mi pozytywny test ciążowy :)
Moim objawem byl mega duzy wysyp trądziku, bol jak na okres i ciagle bylo mi zimno :)

Cześć. Mam podobne objawy, boli mnie brzuch jak na okres, który powinnam dostać 2 dni temu i na dodatek mam pełno czerwonych kropek na policzkach. Poczekam jeszcze kilka dni i zrobię test.

Dziewczyny a co myślicie o testach owulacyjnych przed zrobieniem testu ciążowego? Mi został jeden test owulacyjny i zrobiłam go dzisiaj. Okres spóźnia mi sie 2 dzień, mam uczucie takiego ściągania w podbrzuszu. Taki wyszedł mi test: 20200416_094549.jpg

reklama
Dziewczyny a co myślicie o testach owulacyjnych przed zrobieniem testu ciążowego? Mi został jeden test owulacyjny i zrobiłam go dzisiaj. Okres spóźnia mi sie 2 dzień, mam uczucie takiego ściągania w podbrzuszu. Taki wyszedł mi test:Zobacz załącznik 1106864

PODOBNO czasem testy owulacyjne pokazują też ciążę, ale to żadna reguła, więc dla pewności i tak zrób test ciążowy.

Do góry