reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wczesna ciąża

naturalna

Zaciekawiona BB
Witam. Piszę tu bo nie wiem co tym myśleć, kilka dni temu zrobiłam test ciążowy który okazał się być pozytywny. Wczoraj wieczorem i dziś w ciągu dnia miałam lekkie brudzenie więc stwierdziłam że przyspieszę swoją wizytę u lekarza. Z moich wyliczeń jest to 5 tydzień i 7 dni. Lekarz zbadał mnie i nie wiedział co może się znajdować obok zarodka. Mam stawić się u niego za tydzień ale nie wie co z tego wyjdzie bo nie wie co to jest nie posiada to naczyń krwionośnych więc mówił że nie jest to krwiak. Załączam zdjęcie może któraś z Was spotkała się z taką sytuacją.
Messenger_creation_36f30035-99da-4830-8cdc-b4c1f6c24491.jpg

reklama
Skonsultowałabym to z jeszcze innym lekarzem. Czy robiłaś badania krwi, jak beta i prog? Masz jakiś ból?

Skonsultowałabym to z jeszcze innym lekarzem. Czy robiłaś badania krwi, jak beta i prog? Masz jakiś ból?
Lekarz nic mi nie zalecił, jedynie powiedział mi bym skonsultowała to z lekarzem z którym jest w kontakcie. Jak pytałam o zrobienie bety to powiedział że nie ma sensu. Nie wiem w sumie czy coś podejrzewa czy może sam nie wiedział co zrobić w tej sytuacji.

Lekarz nic mi nie zalecił, jedynie powiedział mi bym skonsultowała to z lekarzem z którym jest w kontakcie. Jak pytałam o zrobienie bety to powiedział że nie ma sensu. Nie wiem w sumie czy coś podejrzewa czy może sam nie wiedział co zrobić w tej sytuacji.
Nie ma sensu robić bety, kiedy jest obraz na USG.

reklama
Do góry