reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wczesna ciąża?

Witam nie wiem co o tym myśleć ostatnio normalna miesiączke miałam 17 stycznia w lutym dostałam 8 i było to tylko 2 dniowe brązowe plamienie i do tej pory nic bolą mnie piersi momentami mnie mdli zwiększył mi się apetyt a testy ciągle wychodza negatywne ten robiłam dziś popołudniu i również mam wrażenie że negatywny chodź pod światło tak wygląda jakby przebijała się druga kreska . Nie wiem czy jest sens zrobic jeszcze jutro jeden z samego rana . Miał ktoś tak że testy nie wykryły ciazy? Stosujemy z mężem seks przerywany i ostatnio w styczniu troszkę nas poniosło i drugi raz był po godzinie
Niestety negatywny.

reklama
Co myślicie i tyk teście?

Załączniki

• 17072103258862640504963105037246.jpg
    17072103258862640504963105037246.jpg
    699,4 KB · Wyświetleń: 277
Witam. Dziewczyny nie wiem czy już mam omamy czy tam jest delikatna drugą kreska?!

Załączniki

• 20240219_143446.jpg
    20240219_143446.jpg
    435,2 KB · Wyświetleń: 165
reklama
Najlepeiej iść na betę. Jeżeli test wyszedł w Czasie to powinien być pozytywny jeżeli po chwili to negatywny. Ale jednak to tylko test, beta nie pozostawi złudzeń.

Do góry