Carl10071986
Zaciekawiona BB
Nie robił bety tylko krew pobrał zobaczyc czy w ciazyAle co znaczy, że nie wyszło ? Beta ujemna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie robił bety tylko krew pobrał zobaczyc czy w ciazyAle co znaczy, że nie wyszło ? Beta ujemna?
Nic nie dostałam telefonicznie mnie dziś poinformował z tego powodu że nie mam jak wyjść z pracy nie mam już urlopu nie mam nagodzin itd ciągle mi się w głowie kreci piersi mi pieka dziwne to wszystko my staraliśmy się od ponad roku o dziecko każdy miesiąc testy tobilam jedna kreska atu tyle testów i 2 kreski powiedzial że mam poczekac czy dostanę okres mam poczrkac i wtedy będzie myśleć co dalejAle co to znaczy, że nic nie wyszlo? Dopytałas o konkretny wynik?
Po co chcesz czekac do nastepnego tygodnia?
ALe wiesz, że właśnie to bada beta? Nie ma innego badania z krwi na ciążę.Nie robił bety tylko krew pobrał zobaczyc czy w ciazy
Betę można zrobić w każdym laboratorium. Ale beta wychodzi bardzo szybko wiec nie ma sensu jej powtarzać w twoim przypadku, bo po takim czasie już by coś wyszło.Dzwonili mi nic z krwi nie wyszło w następnym tygodniu idę do innego lekarza i robie betę
Nie wiem tylko krwe pobrałALe wiesz, że właśnie to bada beta? Nie ma innego badania z krwi na ciążę.
I właśnie to badanie beta robi sie z krwi, skoro nie wyszła dodawania beta to nie ma sensu robić kolejnego badania. Bo żadnego innego Ci nie zrobia.Nie wiem tylko krwe pobrał
Kiedy masz dostać okres?Nic nie dostałam telefonicznie mnie dziś poinformował z tego powodu że nie mam jak wyjść z pracy nie mam już urlopu nie mam nagodzin itd ciągle mi się w głowie kreci piersi mi pieka dziwne to wszystko my staraliśmy się od ponad roku o dziecko każdy miesiąc testy tobilam jedna kreska atu tyle testów i 2 kreski powiedzial że mam poczekac czy dostanę okres mam poczrkac i wtedy będzie myśleć co dalej
Zobaczę czy dostanę okres 17 lipca powinnam dostać ja miałam ciążę bliźniaczka 19 lat temu może to wydawać się śmieszne do 5 miesiąca miałam okres I nic nie tyłam nie wskazywało że w ciazy jestem nawet nie wiedziałam itd tylko na początku 5 miesiąca zaczal boleć mnie brzuch poszłam do ginekologa a tu ciążaI właśnie to badanie beta robi sie z krwi, skoro nie wyszła dodawania beta to nie ma sensu robić kolejnego badania. Bo żadnego innego Ci nie zrobia.
Betę powinno sie robić w dniu spodziewanego okresu albo bardzo blisko, wiec albo jest za wcześnie albo nie ma ciąży. Bo 17.07 to prawie za dwa tygodnie, wiec raczej w tym cyklu będziesz w okolicach owulacji, wiec ja bym ciąże wykluczyła, a test zrobiła dopiero jak nie dostaniesz okresu.Zobaczę czy dostanę okres 17 lipca powinnam dostać ja miałam ciążę bliźniaczka 19 lat temu może to wydawać się śmieszne do 5 miesiąca miałam okres I nic nie tyłam nie wskazywało że w ciazy jestem nawet nie wiedziałam itd tylko na początku 5 miesiąca zaczal boleć mnie brzuch poszłam do ginekologa a tu ciąża