Cześć dziewczyny wczoraj bylam na usg i byl sam pecherzyk lekarz powiedzial ze jest cialko zolte ale to jest bardzo wczesna ciaza ze wychodzi na 3 ,4 tygodni dostalam leki na podczymanie ciazy + acard i heparyne ostatnia miesiaczke
mialam 24 marca ale moje cykle sa rozne i dni plodne tez nie mam regularnych co myslicie o tym usg
reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Myślę że jeżeli lekarz mowil ze jest jeszcze wczesna ciąża to tak jest trzeba poczekac i tyle.. Na tak wczesnym etapie ma prawo być tylko pęcherzyk.. Ja byłam na USG w 6tyg i mało co było widać. Tydzień później był zarodek + akcja serca także cierpliwości. udaj się za ok2tyg na USG jeszcze razy
MartaMarkry
Bardzo Wczesna ciąża. Na tym etapie, pusty pęcherzyk ma prawo być. Na wizytę dlatego jeśli nie ma niepokojących objawów należy wybrać się conajmniej 2 tyg po terminie miesiączki. Pójdziesz za 2 tyg i powinno być już wszystko i zarodek i zapewne serduszko.
lekarz Kazal mi isc za 8 dni na usg jak bede na urlopie w polsce zobaczyc czy leki dzialaja i na bete czy rosnieMyślę że jeżeli lekarz mowil ze jest jeszcze wczesna ciąża to tak jest trzeba poczekac i tyle.. Na tak wczesnym etapie ma prawo być tylko pęcherzyk.. Ja byłam na USG w 6tyg i mało co było widać. Tydzień później był zarodek + akcja serca także cierpliwości. udaj się za ok2tyg na USG jeszcze razy
Lekarz sprawdzal na jajnikach czy wytwarzane jest cialko zolte i wykryl na lewym i mowil ze jak jest cialko zolte to dzidzia powinna sie pokazac ale na wszelki wypadek przepisal mi progresteronBardzo Wczesna ciąża. Na tym etapie, pusty pęcherzyk ma prawo być. Na wizytę dlatego jeśli nie ma niepokojących objawów należy wybrać się conajmniej 2 tyg po terminie miesiączki. Pójdziesz za 2 tyg i powinno być już wszystko i zarodek i zapewne serduszko.
MartaMarkry
zakładam, ze cykle są średnio 30 dniowe, to jesteś dopiero tydzień po terminie lub krócej. Na spokojnie. Ja byłam w 5+5 był przechytrzył żółtkowy. Teraz ide po jutrze będzie 7+5 i powinno być już serduszko z zarodkiem. Niestety czasami idziemy zbyt szybko i niewiele widzimy. Na wszystko trzeba czasu. Dbaj teraz o siebie i odezwij się po kolejnej wizycieLekarz sprawdzal na jajnikach czy wytwarzane jest cialko zolte i wykryl na lewym i mowil ze jak jest cialko zolte to dzidzia powinna sie pokazac ale na wszelki wypadek przepisal mi progresteron
Lekarz odrazu kazal przyjsc po pozytywnym tescie bo mam nieprawidlowosci genetyczne i musial potwierdzic czy to nie ciaza pozamaciczna zebym mogla jak najszybciej przyjmowac heparynezakładam, ze cykle są średnio 30 dniowe, to jesteś dopiero tydzień po terminie lub krócej. Na spokojnie. Ja byłam w 5+5 był przechytrzył żółtkowy. Teraz ide po jutrze będzie 7+5 i powinno być już serduszko z zarodkiem. Niestety czasami idziemy zbyt szybko i niewiele widzimy. Na wszystko trzeba czasu. Dbaj teraz o siebie i odezwij się po kolejnej wizycie
Nieprawidlowosci genetyczne .krzepniecie kwi w ciazyA z jakiego powodu dostałaś acard i heparynę?
reklama
Moje cykle sa rozne raz 28 raz 35 raz 30 a raz 40 wiec ciezko stwierdzic miesiaczki mam nieregularnezakładam, ze cykle są średnio 30 dniowe, to jesteś dopiero tydzień po terminie lub krócej. Na spokojnie. Ja byłam w 5+5 był przechytrzył żółtkowy. Teraz ide po jutrze będzie 7+5 i powinno być już serduszko z zarodkiem. Niestety czasami idziemy zbyt szybko i niewiele widzimy. Na wszystko trzeba czasu. Dbaj teraz o siebie i odezwij się po kolejnej wizycie