reklama
Masakra te rozważania ;-)
Nie udzielam się w tym temacie, bo jest mi wszystko jedno gdzie trafię :-)
Do dziewczyn, które tylko podczytują: słuchajcie, jeśli tak by się zdarzyło, że zostanie założony wątek zamknięty i zakładając, że ten ogólnodostępny by umarł, to przecież jest jeszcze kilka takich portali, gdzie można się czegoś dowiedzieć czy poczytać jak przebiega ciąża u kobiet z podobnym terminem porodu.
Nie wiem skąd ten nacisk na BB i na tę grupę.
Rzecz jasna na pewno byłoby jakoś dziwnie mi jakbym się nie załapała na grupę, ale to nie koniec świata, no laski - to TYLKO forum!!!! Skupmy się na naszych brzuchach i utrzymaniu relacji ze znajomymi w naszym nie-wirtualnym świecie, a BB traktujmy jako fajny dodatek. I nic poza tym :-)
Za dużo emocji... wyluzujcie!
No i pozdrawiam wszystkie Was dziewuszki
Nie udzielam się w tym temacie, bo jest mi wszystko jedno gdzie trafię :-)
Do dziewczyn, które tylko podczytują: słuchajcie, jeśli tak by się zdarzyło, że zostanie założony wątek zamknięty i zakładając, że ten ogólnodostępny by umarł, to przecież jest jeszcze kilka takich portali, gdzie można się czegoś dowiedzieć czy poczytać jak przebiega ciąża u kobiet z podobnym terminem porodu.
Nie wiem skąd ten nacisk na BB i na tę grupę.
Rzecz jasna na pewno byłoby jakoś dziwnie mi jakbym się nie załapała na grupę, ale to nie koniec świata, no laski - to TYLKO forum!!!! Skupmy się na naszych brzuchach i utrzymaniu relacji ze znajomymi w naszym nie-wirtualnym świecie, a BB traktujmy jako fajny dodatek. I nic poza tym :-)
Za dużo emocji... wyluzujcie!
No i pozdrawiam wszystkie Was dziewuszki
Widzę, ze tu sie gorąco zrobiło. Jak byłam w ciazy z synkiem to uczestniczyłam na jednej z grup na innym forum, na początku było super, a potem jak dziewczyny otworzyły grupę na fb to sie wszystko zepsuło, zaczal sie tzw konkurs na to co nie dziecko juz umie i te ciagle teksty "a Twój tego jeszcze nie robi", "matko, Twoj ma juz pol roku i dopiero wprowadzasz mu pokarmy stałe (dodam ze ja kp)" takze szybciutko sie wymiksowalam od nich, bo tylko mieszaly mi w głowie, a było kilka takich "liderek", ktore niestety ale moze nawet nieświadomie, nie wiem, ale sprawiały,ze z czasem nie chciało sie nikomu wchodzić na fb i pisac czegokolwiek. Dlatego dziewczyny wyluzujcie, nie wiem czy juz sie kwalifikuje do wątku zamkniętego,ale jesli nie to trudno, płakać nie bede, bo mam mnóstwo koleżanek w realu, z którymi moge pogadac w razie wątpliwości poza tym mamy super grupę dziewczyn, poznanych przez fb z którymi sie spotykamy regularnie i to jest fajna sprawa
maran-atha
Fanka BB :)
ja jestem na forum od 2008 roku i bylam juz na wielu grupach... uwierzcie, ze po porodzie nie bedziemy miały tyle czasu na forum co teraz, ja juz mam 2 dzieci i nie mam tyle czasu co miałam gdy byłam w pierwszej ciazy, ale zagladam na bierzaca i pisze w miare możliwosci, czasem tyle jest napisane, ze jak doczytam to juz nie wiem co komu pisac miałam, udzielam sie na ile mi czas pozwala, jesli uznacie, ze nadaje sie na zamkniety to ok, jesli nie to tez nie bede z tego powodu ozpaczac w kazdym razie na pewno po porodzie na forum bedziemy mniej aktywne...
j. uwierzcie, ze po porodzie nie bedziemy miały tyle czasu na forum.
dokladnie, teraz produkujemy mnóstwo tron, po porodzie bedzie to strona moze 2 dziennie.... ja mam wrazenie ze temat watku zaknietego jak narazie psuje atmosferę na forum
Dziewczyny, po co te nerwy przecież zamknięty ma być na fotki i intymne zwierzenia a dalej piszemy o ciąży i pitu, pitu na ogólnym. Poprostu jak któraś będzie miała trudny okres to będzie mogła bez stresu podzielić się tym na forum. Taka jest idea. Te które są mniej aktywne i tak nie będą miały czasu czytać i radzić w prywatnych sprawach. Tematy ciążowo ogólne zostają ogólnodostępne. W 2005 założyłyśmy zamkniętą w dwa dni i nie było ani jednego głosu sprzeciwu. Do tej pory mamy się na FB nie w grupie ale normalnie w znajomych bo spotykamy się w realu. A z mężem jednej z dziewczyn mój R otworzył do spółki kolejną firmę. Wiec uwierzcie mi zgadzam będzie nas garstka bo dziewczyny się powykruszają z braku czasu, chęci ale pisać o intymnych sprawach na otwartym...takie moje zdanie i doświadczenie. Ale oczywiście demokracja i wszystkie mamy prawo głosu.
Madziula 27
Moderatorka
Wiecie co nie ruzumiem o co aż tyle chalasu :-/ na sierpniowkach normalnie zrobiliśmy wątek zamknięty nikt nie zastanawiał się czy ktoś będzie mógł nas podczytywac czy nie i sobie funkcjonujemy do dnia dzisiejszego, wspieramy się spotykamy i jest bardzo fajnie - natomiast u nas normalny dramat :-( Ja zrobilabym jeden zamknięty i tak prędzej czy później przejdziemy na zamknięty ;-)
Madziula a w jakim momencie przeszlyscie na zamkniety? Prędzej czy później my też tak zrobimy ale może w takim razie lepiej te później? Ja bylam zdziwiona tym, że tu prawie od początku dziewczyny proponowały zamknięty.
Ja jestem za zamkniętym ale myślę że można jeszcze z tym poczekać.
Ja proponuję jeszcze poczekać miesiąc. Do tej pory już chyba wszyscy co mają się uaktywnić to się uaktywnią i będą miały czas się "wykazać". Jeżeli ktoś uważa, że nie chce się dzielić jakąś informacją ze wszystkimi to niech skorzysta z opcji prywatnej wiadomości. Chodzi mi o to, że forum właśnie po to jest żeby wszyscy mieli do niego dostęp i mogli się wypowiadać lub tylko poczytać kiedy chcą. Na zamkniętym powinny być dwa konkretne tematy żeby przypadkiem tam się nasze pitu pitu nie przeniosło Oczywiście jest demokracja więc może zrobimy jakieś głosowanie. Da się tu zrobić ankiete?
Ja jestem za zamkniętym ale myślę że można jeszcze z tym poczekać.
Ja proponuję jeszcze poczekać miesiąc. Do tej pory już chyba wszyscy co mają się uaktywnić to się uaktywnią i będą miały czas się "wykazać". Jeżeli ktoś uważa, że nie chce się dzielić jakąś informacją ze wszystkimi to niech skorzysta z opcji prywatnej wiadomości. Chodzi mi o to, że forum właśnie po to jest żeby wszyscy mieli do niego dostęp i mogli się wypowiadać lub tylko poczytać kiedy chcą. Na zamkniętym powinny być dwa konkretne tematy żeby przypadkiem tam się nasze pitu pitu nie przeniosło Oczywiście jest demokracja więc może zrobimy jakieś głosowanie. Da się tu zrobić ankiete?
reklama
waniliowe.love
Fanka BB :)
Nie rozumiem chaosu wokół tej sprawy. Sprawa powinna być prosta jest moderator wybiera te aktywne i jest wątek zamknięty na PRYWATNE/INTYMNE sprawy a sprawy ciążowe dalej na ogólnym. Te co nie chcą to na nim nie będą a zawsze nową mamę która się wykarze można dodać więc zero problemu i tyle.