też się zgadzam, są tu dziewczyny które są od początku codziennie coś piszą a sa takie co tylko raz napisały albo wcale...na lutówkach 2014 moderator wybierał właśnie kto wchdzi do zamkniętego i były tam same osoby które się udzielają
reklama
kamila1982
Fanka BB :)
Moze sie myle ale uwazam ze ogolny watek umrze smiercia naturalna bo wszyscy ktorzy beda na zamknietym tam sie wlasnie beda udzielac. Dlaczego nie mozemy miec 1 watku zamknietego? Po co ogolny na *******y a zamkniety na zdjecia i zwierzenia?
Co do trolli to z waszych histori wynika ze trolle byly rowniez na zamknietych watkach wiec zamkniety watek nie chroni tak do konca. A poza tym nie mozna popadac w paranoje, jestem na innych forach od lat i dziwne historie sie zdarzaja ale to od czasu do czasu.
A Sylwia jest tutaj zdaje sie od poczatku ciazy tylko ma malo postow a nie ze dopiero co wpadla na forum i juz chce na zamkniety, a to chyba roznica.
Robcie co chcecie ale ja mam pewien niesmak po co niektorych wypowiedziach![Cool :cool: :cool:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool.gif)
Co do trolli to z waszych histori wynika ze trolle byly rowniez na zamknietych watkach wiec zamkniety watek nie chroni tak do konca. A poza tym nie mozna popadac w paranoje, jestem na innych forach od lat i dziwne historie sie zdarzaja ale to od czasu do czasu.
A Sylwia jest tutaj zdaje sie od poczatku ciazy tylko ma malo postow a nie ze dopiero co wpadla na forum i juz chce na zamkniety, a to chyba roznica.
Robcie co chcecie ale ja mam pewien niesmak po co niektorych wypowiedziach
![Cool :cool: :cool:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool.gif)
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
sorki dziewczyny jak sie na mnie poobrażacie ale ja tez popieram że tylko aktywne forumki powinny byc dodane do prywatnych rozmów. Forum bedzie nadal funkcjonowało i przecież z czasem mozna dodac osoby które sie uaktywniły, ale uważam że podpisanie sie pod tym postem to troche za mało żeby należeć do zamkniętego tematu. Bo jesli każdy może być dodany ot tak to po co go w ogóle zamykać?
Poza tym proponuje żeby moderatorzy którzy sa tutaj z nami od stycznia 2015 (a niektóre dziewczyny sa nawet ze staraczek wiele wiele wcześniej) powinny dodac do zamknietego aktywne forumki, a reszta jesli rzeczywiście chce podczytywac to niestety też musi dodac coś od siebie - zacząć udzielac sie na otwartym forum.
Takie moje zdanie.
Poza tym proponuje żeby moderatorzy którzy sa tutaj z nami od stycznia 2015 (a niektóre dziewczyny sa nawet ze staraczek wiele wiele wcześniej) powinny dodac do zamknietego aktywne forumki, a reszta jesli rzeczywiście chce podczytywac to niestety też musi dodac coś od siebie - zacząć udzielac sie na otwartym forum.
Takie moje zdanie.
Lilolo
Fanka BB :)
Ja troszkę nie rozumiem dlaczego tu robią się takie dziwne sytuacje :/
No kurcze dziewczyny robią wątek zamknięty, jasne jest, że jest on dla dziewczyn aktywnych - i nie wywyzszam się bo nie wiem czy dziewczyny uznają mnie za dość aktywną w końcu od początku z wami nie jestem. Ale u nas na staraczkach było podobnie. Dziewczyny wybrały mnie na moderatora, a ja zrobiłam listę aktywnych dziewczyn i nikt nie miał pretensji. Nie dodałam nawet tych dziewczyn, które wcześniej udzielały się dużo, a teraz zamilkły. Bo uważam, że nie ma to sensu. Skoro i tak nie zaglądają na ogólny? To co się zmieni jak je dodam na zamknięty?
Chcemy chronić swoją prywatność i skoro ktoś może i ma czas by nas podczytywac to powinien znaleźć też chwile by i napisać. Jak kurcze są jakieś pytania czy wątpliwości to każdy wie gdzie trafić by dostać pomoc i wsparcie, jak do normalnych rozmów to chętne są tylko stałe forumki. Reszta sobie jedynie czyta.
No kurcze dziewczyny robią wątek zamknięty, jasne jest, że jest on dla dziewczyn aktywnych - i nie wywyzszam się bo nie wiem czy dziewczyny uznają mnie za dość aktywną w końcu od początku z wami nie jestem. Ale u nas na staraczkach było podobnie. Dziewczyny wybrały mnie na moderatora, a ja zrobiłam listę aktywnych dziewczyn i nikt nie miał pretensji. Nie dodałam nawet tych dziewczyn, które wcześniej udzielały się dużo, a teraz zamilkły. Bo uważam, że nie ma to sensu. Skoro i tak nie zaglądają na ogólny? To co się zmieni jak je dodam na zamknięty?
Chcemy chronić swoją prywatność i skoro ktoś może i ma czas by nas podczytywac to powinien znaleźć też chwile by i napisać. Jak kurcze są jakieś pytania czy wątpliwości to każdy wie gdzie trafić by dostać pomoc i wsparcie, jak do normalnych rozmów to chętne są tylko stałe forumki. Reszta sobie jedynie czyta.
Ostatnia edycja:
u nas na majowkach bylo troche inaczej bo watek zamkniety otworzyłyśmy późno- po porodzie, dziewczyny zdazyly sie juz dobrze poznac, jednak nie wszystkie dostaly dostęp- wiele z nich udzielelao sie od czau do czasu, lub logowaly sie a nic nie pisaly, wiec uwazam ze dlaczego maja czytac osobiste posty innych dziewczyn? kilka z nich po pewnym czasie utraciło dostep bo przestały sie udzielac i uwaza taka kolej rzeczy za naturalna.
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
na majówkach w mojej pierwszej ciąży nie było prywatnego forum tylko grupa zamknięta na fb do której nalezalo 16 najaktywniejszych forumek. Po jakimś czasie z
16 zostało 12. co prawda grupa powstała dopiero w Marcu przed terminami porodu i znaliśmy się wtedy już bardzo dobrze. Prawda była taka że wszystkie udostępnilysmy część swojej prywatności i nikt nie czuł sie bardziej lub mniej "odkryty" więc działało to na zasadzie wzajemnego zaufania. No ale niestety po 10 miesiącach konflikty podzieliły dziewczyny i grupa się rozleciala ...
16 zostało 12. co prawda grupa powstała dopiero w Marcu przed terminami porodu i znaliśmy się wtedy już bardzo dobrze. Prawda była taka że wszystkie udostępnilysmy część swojej prywatności i nikt nie czuł sie bardziej lub mniej "odkryty" więc działało to na zasadzie wzajemnego zaufania. No ale niestety po 10 miesiącach konflikty podzieliły dziewczyny i grupa się rozleciala ...
reklama
U nas, na Wrześniówkach 2013, też się pojawił wątek zamknięty ale dużo później. Główny pozostał głównym a na tym zamkniętym w sumie rzadko gadałyśmy.
Potem, w III trymestrze, powstała grupa na FB i tam się przeniosłyśmy a forum obumarło :/
Potem, w III trymestrze, powstała grupa na FB i tam się przeniosłyśmy a forum obumarło :/