reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wątek zamkniety-lista

reklama
A moderatorów moża później zmienić? Ja póki pracuje to tego nie ogarnę ale jak już pójdę na l4 (ale to dopiero za jakieś dwa miesiące) to moge się z kimś zmienić. Tylko ja nie wiem co i jak ale w miarę kumata jestem więc szybko załapie.

Jest las rąk :))))

Krewetka kochana dorzuć do Siebie może Malinkę lub Akatsuki mogę oczywiście was wspierać i popierać ale w przyciski nie chcę mieszać, Dziewczyny w ustawieniach nardziej obcykane :) Co Ty/ Wy na to?

Jest las rąk :))))

Krewetka kochana dorzuć do Siebie może Malinkę lub Akatsuki mogę oczywiście was wspierać i popierać ale w przyciski nie chcę mieszać, Dziewczyny w ustawieniach nardziej obcykane :) Co Ty/ Wy na to?

ok
mozna zmienic jakby ktos chcial zrezygnowac, nie ma problemu :)

lista: dolga,
maran-atha,
dreamgirl,
AnnieTess,
krewetka,
igem, Kate,
Migotka91,
Wirginia.94,
Lantka,
malinka89,
Szczesliwa.4,
xmamuska,
paulka87,
BUBA2006,
Mrowkaa,
małkus,
Bata,
kamila1982,
Akatsuki,
ladyk24na7,
kamila1983,
Blair87,
Madziulka 27,
asika 82,
kamilove,
reniam20,
Colly,
Sysia87,
ami2011

ktos coś jakies uwagi? Oczywiscie jesli ktos sie nie będzie regularnie udzielał ( tu lub na ogólnym) to straci dostęp i na odwrót :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry