reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wątek zamkniety-lista

reklama
A moderatorów moża później zmienić? Ja póki pracuje to tego nie ogarnę ale jak już pójdę na l4 (ale to dopiero za jakieś dwa miesiące) to moge się z kimś zmienić. Tylko ja nie wiem co i jak ale w miarę kumata jestem więc szybko załapie.

Jest las rąk :))))

Krewetka kochana dorzuć do Siebie może Malinkę lub Akatsuki mogę oczywiście was wspierać i popierać ale w przyciski nie chcę mieszać, Dziewczyny w ustawieniach nardziej obcykane :) Co Ty/ Wy na to?

Jest las rąk :))))

Krewetka kochana dorzuć do Siebie może Malinkę lub Akatsuki mogę oczywiście was wspierać i popierać ale w przyciski nie chcę mieszać, Dziewczyny w ustawieniach nardziej obcykane :) Co Ty/ Wy na to?

ok
mozna zmienic jakby ktos chcial zrezygnowac, nie ma problemu :)

lista: dolga,
maran-atha,
dreamgirl,
AnnieTess,
krewetka,
igem, Kate,
Migotka91,
Wirginia.94,
Lantka,
malinka89,
Szczesliwa.4,
xmamuska,
paulka87,
BUBA2006,
Mrowkaa,
małkus,
Bata,
kamila1982,
Akatsuki,
ladyk24na7,
kamila1983,
Blair87,
Madziulka 27,
asika 82,
kamilove,
reniam20,
Colly,
Sysia87,
ami2011

ktos coś jakies uwagi? Oczywiscie jesli ktos sie nie będzie regularnie udzielał ( tu lub na ogólnym) to straci dostęp i na odwrót :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry