reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Też mam obiekcje aby dac to dziecku do buzi. Ale zobaczcie ktoś kupuję to na allegro płaci 50zł za sztukę wygląda bardzo ładnie i elegancko myśli dobry towar, a tu zonk skladak z chińskich elementów za grosze [emoji5]

Jestem w trakcie 37 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji253][emoji179]

Basieńka - to jeśli masz kółęczka, to uwierz nie potrzeba słonika :D Warto jeszcze jedno dla dziecka które już "trzyma" - Link do: Canpol Grzechotka Gryzaczek Kółko Lekka 2/896 :)
gryzaków, chwytaków, grzechotek przerabia się w pewnym momencie tyle żę nie wiesz co z nimi robić! :/

Ja się zastanawiam cały czas czy dobrze że laktatora nie kupiłam (swój stary sprzedalam). Zawsze był "na wszelki wypadek" mimo że .. nie działał na mnie. A teraz nie mam w ogóle. Ale trochę szkoda mi kasy na coś, co użyłabym 2 -3 razy upewniając się że "nic z tego' :/

Dziewczyny większość rzeczy jest produkowana w Chinach nawet FP i innych markowych zabawek o ciuchach juz nie wspominając... wiec tego uniknąć sie chyba nie da:(

Co do gryzaków to kupowałam koleżance taka sowę i mowi ze ulubiona zabawka córeczki ja zamówię od kogoś dla Młodej bo gwiazdka za pasem. Inne zwierzątka tez sa:)

Zobacz ofertę: Skip Hop SOWA gryzak piłeczka OBAL sówka
Link do: Skip Hop SOWA gryzak piłeczka OBAL sówka

Nie kupiłam whisbear jeszcze, ale krucho juz z kasa i ciagle myśle czy jest to potrzebne i warte tej kasy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My w ramach "wyprawki" kupiliśmy ... worek klocków drewnianych maple :D niech starszaki maja zajęcie )):):) boskie są :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Widziałam tą sowe ostatnio w smyku (cena taka sama,dziwne) rzeczywiście fajna. Trafia na moją listę prezentowa. Ja też nie mam szumisia. Ale stwierdziłam że będę testować Youtube albo aplikacje z różnymi szumami. Np: nie płacz lub dźwięki do usypiania. W pierwszej sa też dźwięki zwierząt i kołysanki. Można np zrobic miks 3 szumów fale+las+suszarka [emoji5]

Ja się zastanawiam nad woombie lub polskim odpowiednikiem tulisiem.

Jestem w trakcie 37 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji253][emoji179]

Ivi fajne te klocki:) ale Basia ma fascynacje lego od 2 roku życia i ja juz nie mam gdzie chować... najpierw Duplo teraz juz zwykle...i ciagle w ruchu.

My mamy dla Basi bilet na koncert od Małej;) a tego whisbear wlasnie mysle w druga stronę od Basi dla Młodej.

Emalka mi sie wydaje ze wlasnie Whisbear to jest polska marka odnosząca sukces na świecie.

Emka ma woombie to moze da znac jak sie sprawdza ;)
Mi sie zawsze wishbear podobal bardziej ale jakos lepsze opinie ma szumis.

Skrzat to pokazny rabat ;)
Moj tez tak po nocach niby troszke lepiej ale dalej kaszle. I znow wymiotowal od kaszlu. Z jednej strony dobrze ze jestem w szpitalu to odizoluje sie troche.

U mnie nic nowego w sumie czekam na wyniki crp i na badanie z racji skurczy. Boje się o masaz szyjki zapytac ;p

Jestem w 38. tygodniu ciąży <3

reklama
Keejti ja zawsze cos utarguje, czasami znajomi sie śmieją ;) kiedyś buty z 250 zł dla Basi za 90 kupiłam właśnie przez neta ;P He he teraz wyszło podobnie zamiast 210 to 130 [emoji14]a co skóra to skóra :)

Moja wszystkie zakupy nie przyjdą pewnie przed 1 listopada zważywszy jak działa poczta u mnie:(

Do góry