reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Milagros przeczytałam chyba caly internet w poszukiwaniu roznic pomiedzy wishbear a szumisiem:) i co najlepsze dalej nie wiem ktory wybrac
Najchetniej wishbear z mechanizmem z szumisia;)

My mielismy zamowic na gwiazdke ale ze nie kupione jeszcze prezenty od rodzenstwa uznalismy ze przytulanki najlepsze będą. Takze dla malej cos z szumem (rozwazalismy jeszcze mr B - moze ktoras ma? I z cloud b spiaca sowe) a dla Julcia chyba stanelo na zolwiu podwodnym z cloud b

Tak wogole nie mam jeszcze stanika do karmienia i nie moge sie zebrac zeby cos kupic a czas goni o okaze sie ze nie bede miala w co wsadzic wkladek laktacyjnych ;/

Jestem w 38. tygodniu ciąży <3

reklama
Fajne staniki dla karmiących są w hm. Nie są super wyjściowe;) ja teraz kupowałam z canpol babies tylko na start, bo do hm nie trafiłam.. a po nawale jak sie piersi unormują to chce kupić jakiś wypasny :):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

O to trzeba do hm zajrzec tylko ja mam ciągle nie po drodze

Skrzat wlasnie tak jak milagros pisze bez czujnika. No i ten ktory milagros ma ma ponoc kilka rodzajow szumow tez bicie serca i w tej drozszej wersji wlasnie czujnik i szum na okraglo a nie ze sie wylacza.

Ale odkrylismy jeszcze sowe i owieczke z bloud b i chyba do tej sowy sie sklaniamy. Za ok 100 zl jest 5 rodzajow szumow w tym bicie serca, czujnik placzu , rozne glosnosci i czulosc tego czujnika. Wiec tak naprawde jak wypasiony szumis a połowę taniej.

A w hm te staniki sa na dziale bieliznianym czy mamuskowym ?bo ja niby w Wawie ale tych mamuskowych to ze świecą szukać.

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

Tak tak na mamusiowym. Ale chyba jade w poniedzialek na bazarek ;p

Milagros sa dwie sowy
1477738738-1d1mld.jpeg
1477738745-1d1mld.jpeg

Ta pierwsza z czujnikiem w smyku 98 zl wiec normalnir pewnie troszke taniej. Szumow sluchalam na yt i wydaja sie ok jeszcze jutro podjedziemy posluchac w sklepie bo widzialam u nas owieczke z tej serii :) ale zawsze to 90 zl w kieszeni ;) powiedziałam mezowi ze zaoszczedzilam na woombie heheh

odnośnie stanika do karmienia kupiłam 2 szt Canpola za 10zl sztuka.
Nie sa może jakieś extra cudne ale do szpitala i na pierwszy okres karmienia musza mi starczyć.
Nie chciałabym wydawać kroci na staniki bo planuje nosić normalne jak dojdę do wprawy przy karmieniu i opanuje to wszystko.
Poza tym nie wiadomo czy wogole KP mi wyjdzie wiec narazie bede nosić wlasnie te, przymierzałem sa wygodne.
W sieci widziałam takie fajne wlasnie marki HM ale u mnie w mieście ubogo jeśli chodzi o asortyment dla ciężarnych.

Keejti z cloud b sa super zabawki. Ja mam śpiąca żyrafę z biciem serca matki i moje dziecko swietnie przy tym zasypialo. Tylko nie kupuj tych ze świecącym sercem, bo kolezanka mi mowila ze po hicie jakim była żyrafka spodziewała sie czegos wiecej, a tu niewypal - baterie na dwa trzy dni starczają.

Jestem w 35tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]

reklama
Do góry