reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Kejti kupię te liście normalnie w aptece? To się pije jak herbatę? A wiesiołka można w tabletkach?
Co do legginsów też mam ich najwięcej te polspiochy kilka sztuk też mam ale jakoś legginsy do mnie lepiej przemawiają :) ale jak to mówią darowanemu koniowi się w zeby nie zagląda :)

Co do siemia ja tego nie ruszę, od razu mnie cofa próbowałam kiedyś.
Zapisuje sobie że maliny od 32 :)
A wiesiołek? :)

reklama
Kejti ja tez miałam do małego lozka kokos pianka do tego następnego tez mam kokos pianka ale ma tez tylko 6cn jedynie dostawka ma mieć piankę co mnie trochę martwi ;(

Tak jaj robi sie tam spore zamówienia to za free idzie :)

Milka ja miałam enfamil w zapasie , potem je daliśmy znajomym , jestem zdania Żr jak jest to kusi i nie rozkręci sie laktacji jak bedzie sie po nje sięgać:) a możesz kupić w każdej chwili w Tesco 24, lub Rossmannach.

Tez brałam wiesiołek pod koniec zeszłej ciazy bo ty dziewczyny pisały ja łykałam choc podobno niektóre łaski sobie aplikują ... Cos wiecie o tym?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Em ka u mnie 24h to tylko jedna apteka, Tesco już nie mamy 24h zlikwidowali ale w sumie tak jak mówisz, jak nie będę mieć to nie będę miała wyjścia i mleko będzie musiało się produkować :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Ja lekow nie kupiłam. Aptekę mam pod domem. Nawet dwie. Termometr kupiłam taki co mierzy tez temp wody mleka posiłków i powietrza. W necie ma dobre opinie.

Mi baby derm też nie podchodzi. Nawet odstawiłam ta oliwke na rozstępy bo mnie brzuch swedzial po tym.

Wiesiolek w tabletkach np oeparol taki zwykły.

Siemię lniane polecam z jogurtem czy serkiem. Tylko trzeba szybko zjadać zanim te gluty się zrobią [emoji12]

Aaaa byłam teraz w biedronce i jest promo na produkty bambino jeśli kogoś interesuje. Kremy oliwki duże płyny do kąpieli.

Jestem w trakcie 27 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Zuzia w normalnym łóżeczku miała/ma materac od początku 11cm. Teraz do dostawki zamawiam 5cm, bo innych do niej nie ma.

Jestem w 29 tygodniu ciąży

Ja mam wizyte u poloznej w przyszly czwartek to juz konkretnie się popytam co kupić w aptece. Dziś doszła mi paczuszka z ciuszkami. Kupiłam na olx chyba ze 100 rzeczy od jakiejs dziewczyny. I chyba zapas będę miala spory bodxiakow pajacow polspiochow. Dokupic musze tylko kombinezonik i moze jakies ladniejsze cieplejsze pajace.

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też mam własną listę ale ciągle jednak coś mi jeszcze wpada w oko :( ale powstała też kategoria "się zobaczy" :)
a propo Kejti wiesz jak tam przyjęcie Izy do szpitala?

Do góry