reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Kejtii wklejam zdjecie moich pierdolek :-)

Milagros-ja czopkow i paracetamolu jeszcze zamawialam ale tez sie nad tym zastanawiam. Stwierdzilam ze jak beda potrzebne to wtedy sie kupi. Na termometr tez nie moglam sie zdecydowac i poki co odpuscilam.

Emalka pewnie kwote mialas naprawde duza :-) od jakiej kwoty jest darmowa przesylka?

Załączniki

• 2016-08-18 13.29.24.jpg
    2016-08-18 13.29.24.jpg
    210,8 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Mila też myślałam że nie będzie dużo. Wyszło 600zł. Kupiłam butelki podgrzewacz termometr wszystko dla mnie do szpitala,wkładki majtki podkłady,nożyczki szczotke do włosów, katarek, wiesiolek na później, emolient do mycia w promocji jakieś kremy na odparzenia na mróz jeden ręcznik z kapturkiem waciki gaziki octanisept nic zbędnego i tak suma rosła i rosła. [emoji54][emoji54][emoji54] a nie kupiłam mleka czy pieluch. A na pampersy też mają promocję Ale to już w przyszłym miesiącu.

Jestem w trakcie 27 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Emalka ładna sumka :D akurat pieluszki, chusteczki, butelki, smoczki już mam :) i to do nosa ale nie katarek a taka "gruszkę?", Dostałam więc na razie nie kupuje, widziałam katarek w sklepie dla dzieci więc jak będzie potrzeba to kupię tam :)

A wiesiołek na co pomaga?
Coś mi się obiło jeszcze o liściach maliny? Dobrze kojarze? Na co to pomaga?

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Nie mogę edytować postu :/
Princeseczka sowity zapas, fajnie się tak ogląda wasze zakupy :)

Tak maliny i wiesiolek na ułatwienie porodu. Podobno nawilża sluzowke i łatwiej się rozwarcie robi. W necie nawet o tym piszą. Chciaz ja pierwszy raz tutaj o tym przeczytałam. [emoji5]

Jestem w trakcie 27 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Emalka-u mnie tez rosla i rosla :-D ale musialam powyrzucac pare rzeczy z koszyka bo w tym miesoacu ten aparat nas rozlozyl na lopatki. Podgrzewacz juz mam. Putelan na doz.pl zamowie i musze kupic jeszcze podklady poporodowe takie co na lozko sie kladzie i termometr. Pieluszki mam lidlowskie a brat mi wczotaj mowil ze rosmannie promocja na new born pampersa 1. I dady 1 w biedronce sa po 9.99zl. Ja jedynek nie chce duzo bo mozliwe ze moj klocuszek niedlugo po porodzie wskoczy w 2 :-) oliwke z rossmanna mam i chusteczki tak samo :-) tutaj zamowilam pieluszki tetrowe i sa calkiem fajne jesli chodzi o gramature i o wielkosc-dosc duze. Okrycie kapielowe kupilam w pepco ale musze wybrac sie po jeszcze jedno. I kocyk tez jeszcze jeden by mi sie przydal:-)

uploadfromtaptalk1471520821527.jpg

Ja ostatnio kupiłam tylko to :)

Emalka dziękuję, poszukam co o tym piszą i kiedy można zacząć już brać :)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1471520821527.jpg
    uploadfromtaptalk1471520821527.jpg
    61,6 KB · Wyświetleń: 237
Princeseczka ja mam tę 1dady i jedne z pampersa :) dalej są po 9.99 ja kupowałam zaraz jak gazetka wyszla, pisałam tutaj, 2tez są w promocji :) chciałam kupić ale uznałam że bez sensu bo może mała będzie miała uczulenie i co wtedy :)

Wąchałam ostatnio te kosmetyki z baby dream i niestety mnie drażnią :( ogólnie nic mi nie podchodzi co wacham to mi nie pasuje, mam nadzieję że po porodzie zniknie mi ten czuły węch.

reklama
O pokazna kolekcja ;)
Milagros super to ubranko ja wlasnie najwięcej mam takich legginsow
Tez w aptece gemini cjce zamowic ale chyba poczekam na zastrzyk pieniedzy i zrobię juz większe zamowienie z butelkami i mlekiem i wszystkim innym. A ja mam termometr taki zwykly pod pache tylko ze elektroniczny. Nie wiem czy wymianiac bo przy Julku malo byl potrzebny ale moze dla dwojki czesciej

Ja mam liscie malin kupione a wiesiolka jeszcze nie. Liscie mam w planach pic od 32 one maja przyspieszac rozwieranie szyjki. A jeszcze siemie lniane jest polecane ze nawilza kanal rodny i 2 lyzki dziennie zmielonego trzeba jesc tylko w co to dac jak ja nie lubie takich rzeczy ;d

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry