reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Ja to woombie chce zamówić na początek :) a potem kocyk kołderka pozno

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Kejtii-ach te pomysly naszych rodzicow :-D

Martini jak zamierzam w rozku i na rozku klasc. Spiworek mam od kuzynki ale tez sie boje :-(

Poza tym to przyszlo moje zamowienie z gemini:-) uff czuje sie troche spokojniejsza :-)

Princeska długo czekalas?bo ja zamówiłam przedwczoraj i status zamówienia ciągle bez zmian.

Jestem w trakcie 27 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Princeseczka kurierem do domu? Właśnie się zastanawiam jak to przychodzi i miałam wchodzić na stronę patrzeć :)

Kejti rodzice sobie nie zdają sprawy,ze kiedyś było inaczej, teraz matki są bardziej świadome wszelkich zagrożeń.
Co do grubości materaca większość jest 6, widziałam gdzieś 9ale o takie składane chyba ciężko.
Ja chcę piankę do drewnianego łóżeczka i chyba dlatego jeszcze nie zamowilam bo obawiam się tego 6w praktyce

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Emalka u mnie status tez ciagle bez zmian byl. Szczerze mowiac dobrze ze maz zabral mi samochod do pracy bo mialam jechac na zakupy i znajac szczescie moje kurier przyjechalby w trakcie robienia przeze mnie zakupow :p a zamawialam we wtorek, kolo 12.30 zlozylam zamowienie i dzisiaj o 11 dotarlo.

Milagros-tak do domu kurier z upc przyjezdza:-)

Dziękuję Princeseczka:) to zloze sobie zamówienie na początku września :)

Heheh basienka swietny pomysl
Dla Julka mam 8cm ale z kokosem a nie sama pianka a te skladane wlasnie pianka.ale będzie jeszcze ten od lozeczka turystycznego.

Milia u mnie tez plan w salonie turystyczne a w dzieciecym drewniane

Princeseczka co tam ciekawego zamowilas?:)

U mnie tez jakos spiworek się nie sprawdzil i w kocyk zawijalam

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Milagros- przesylke z geminni mozesz tez odebrac w aptece gemini jesli takowa masz w swojej okolicy i wtedy nic nie placisz :-)
Ale u mnie niestety nie ma i musialam skorzystac z opcji kuriera. 12.99zl chyba za niego dodatkowo zaplacilam :-)

O ja też zamawialam we wtorek. Tylko ok 19. Ale dużo więcej,bo już z darmową przesyłką. Może do jutra dojdzie. [emoji5]

Jestem w trakcie 27 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

reklama
Nie ma u mnie tej apteki dlatego zostaje mi tylko kurier :) dziękuję za odpowiedź:)

Emalka myślę że u mnie aż tyle nie będzie chociaż jak kupię jeszcze dla dzidzi i termometr i dla siebie to trochę wyjdzie :)
A powiedzcie mi, zamawiać od razu czopki, paracetamol ? Bo nie wiem,jedni że po co, a drudzy że tak. I już zwatpilam nie mam nigdzie blisko apteki w razie w.

Edit, a co z mlekiem? Chciałabym karmić piersią ale wiadomo roznie moze być, niby w moim mieście mają mleko, ale zastanawiam się czy kupować? A jeśli tak to jakie polecacie?

Do góry