reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Wrzucamtu te monitory, sorki ze angielskie ale te mam pod ręką. Ja miałam ten pierwszy ale z dwoma płytkami. Jednak do criba jedna do wyra.
Polecam jednak ten drugi.. Tzn.nie wiem czy jest dobry ale nianka bez kamery jest moim zdaniem do dupy. Człowiek słyszy odgłosy to biegnie, szcsegolnie do malucha a tak, można popatrzeć i nie iść niepitrzebnie. Dziecko takie lepiej samo wraca w sen.
Ja kupulam pierwsza a potem kamerę z Motoroli.

Link do: Buy Angelcare Movement and Sound Monitor AC401 | John Lewis

Link do: Buy Angelcare Video with Movement and Sound Monitor AC1100 | John Lewis

Wiklinka mnie tylko te dwa podane interesują ale dziękuję, zagladne.

Ivi. Taki drugi temat, bez komentarzy z własnymi propozycjami bym dała.
Ale nie dwa dodatkowe a w jednym. Lista a do tego każda dopisuje swoje hity i kity. Tak by się syf nie narobił i jak sobie przypomnimy to edytować.
Dwa wątki to za dużo.

Ostatnia edycja:
Wiklinka, to właśnie o nim Katerineczka pisała. Ale on ma pady, które mi się z telefonem kojarzą a to źle. Musze poczytać bo tu są dość popularne i super sprawa, że tych kabli nie ma plus cena czadowa. Uzywka z 30f to jak nic albo i taniej.. I super, że bez nianki.

no wlasnie ten brak kabli jest duzym plusem , kurcze ale szkoda mi wydawac kase na nowy jak mam calkiem dobrego angela . ja nianki nie mam , mieszkanie nie za duze i budownictwo takie ze slysze jak sasiadka kicha, wiec kazde kwilenie slychac.

Ja juz Angela nie mam, tylko kamerę. Jak to się okaże dobre to kupię ale chyba używane jak nic. Ja chcę criba bez szczebelkow i łóżeczko tez mam turystyczne, to nie wiem jakbym te kable pociągnęła a tak, to w sam raz.

reklama
Małe łóżeczko. Takie na początek. Dawalam kiedyś zdjęcie synka w takim białym. Wrzuce zaraz jego zdjęcie. Za to teraz chce inne, z siateczki jakby. Idealnie mi się to mieści kolo łóżka mojego. A ja baardzo nie lubię tych koszy wiklinowych.

Załączniki

• dw_badge_template2_new.jpg
    dw_badge_template2_new.jpg
    5,9 KB · Wyświetleń: 87
  • chicco-lullago-travel-crib-pistachio-4.jpg
    chicco-lullago-travel-crib-pistachio-4.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 108
  • tapatalk_1457259957594.jpeg
    tapatalk_1457259957594.jpeg
    22,2 KB · Wyświetleń: 75
Do góry