reklama
Wrzucamtu te monitory, sorki ze angielskie ale te mam pod ręką. Ja miałam ten pierwszy ale z dwoma płytkami. Jednak do criba jedna do wyra.
Polecam jednak ten drugi.. Tzn.nie wiem czy jest dobry ale nianka bez kamery jest moim zdaniem do dupy. Człowiek słyszy odgłosy to biegnie, szcsegolnie do malucha a tak, można popatrzeć i nie iść niepitrzebnie. Dziecko takie lepiej samo wraca w sen.
Ja kupulam pierwsza a potem kamerę z Motoroli.
Link do: Buy Angelcare Movement and Sound Monitor AC401 | John Lewis
Link do: Buy Angelcare Video with Movement and Sound Monitor AC1100 | John Lewis
Wiklinka mnie tylko te dwa podane interesują ale dziękuję, zagladne.
Ivi. Taki drugi temat, bez komentarzy z własnymi propozycjami bym dała.
Ale nie dwa dodatkowe a w jednym. Lista a do tego każda dopisuje swoje hity i kity. Tak by się syf nie narobił i jak sobie przypomnimy to edytować.
Dwa wątki to za dużo.
Polecam jednak ten drugi.. Tzn.nie wiem czy jest dobry ale nianka bez kamery jest moim zdaniem do dupy. Człowiek słyszy odgłosy to biegnie, szcsegolnie do malucha a tak, można popatrzeć i nie iść niepitrzebnie. Dziecko takie lepiej samo wraca w sen.
Ja kupulam pierwsza a potem kamerę z Motoroli.
Link do: Buy Angelcare Movement and Sound Monitor AC401 | John Lewis
Link do: Buy Angelcare Video with Movement and Sound Monitor AC1100 | John Lewis
Wiklinka mnie tylko te dwa podane interesują ale dziękuję, zagladne.
Ivi. Taki drugi temat, bez komentarzy z własnymi propozycjami bym dała.
Ale nie dwa dodatkowe a w jednym. Lista a do tego każda dopisuje swoje hity i kity. Tak by się syf nie narobił i jak sobie przypomnimy to edytować.
Dwa wątki to za dużo.
Ostatnia edycja:
Taka mam teraz kamerkę, nie droga a sprawdza się świetnie.
Link do: MBP41 Remote Wireless Video Baby Monitor by Motorola
Do tych monitorów, widzialam sam ich zestaw bez nianki. Czadowo..Tylko opini więcej musi być. Katerineczka pisz od razu jak coś wyczytasz.
Link do: MBP41 Remote Wireless Video Baby Monitor by Motorola
Do tych monitorów, widzialam sam ich zestaw bez nianki. Czadowo..Tylko opini więcej musi być. Katerineczka pisz od razu jak coś wyczytasz.
wiklinka
Fanka BB :)
dziewczyny a znacie ten monitor bezkablowy? Link do: Babysense 5 dostepny tez z niania . ciekawa jestem opinii
Wiklinka, to właśnie o nim Katerineczka pisała. Ale on ma pady, które mi się z telefonem kojarzą a to źle. Musze poczytać bo tu są dość popularne i super sprawa, że tych kabli nie ma plus cena czadowa. Uzywka z 30f to jak nic albo i taniej.. I super, że bez nianki.
EM Ka
My mieliśmy angel care i zostaniemy przy nim jakas kamerkę jedynie do starszaka bede potrzebować .
wiklinka
no wlasnie ten brak kabli jest duzym plusem , kurcze ale szkoda mi wydawac kase na nowy jak mam calkiem dobrego angela . ja nianki nie mam , mieszkanie nie za duze i budownictwo takie ze slysze jak sasiadka kicha, wiec kazde kwilenie slychac.
EM Ka
Co to ten cribe?
reklama
Małe łóżeczko. Takie na początek. Dawalam kiedyś zdjęcie synka w takim białym. Wrzuce zaraz jego zdjęcie. Za to teraz chce inne, z siateczki jakby. Idealnie mi się to mieści kolo łóżka mojego. A ja baardzo nie lubię tych koszy wiklinowych.
Załączniki