reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Spokojnie macie czas ja w poprzedniej ciazy cała wyprawkę zbierałam po 8 sierpnia , termin miałam na 19 września, wczesniej miałam tylko kilka ciuszków .

Emka jak wroce to wrzuce zdjecie ale to takie hmm malo powazne bylo.

Ja po rozmowie z mezem. Doszlismy do wniosku,ze po scanie z plcia kupujemy powoli. Nie stac nas na to by na koncu wydac tyle na taki wozek,fotelik,lezaczek I cala zgraje drozszych rzeczy I najlatwiej rozlozyc to czasowo. Drobnostki to co innego ale nie rzeczy drogie. Jeszcze jestem przed wymiana auta I fotelika Dextera, starszej sie sezon konny zmienia a to drogi sport wiec musimy wydatki rozlozyc. No I jeszcze ta przeprowadzka..

Dziewczyny, ktore maja juz dzieci , moze w ramach pomocy dla pierworodek wspolnie zrobimy liste hitow i kitow wyprawkowych .Kazda pewnie kupila cos co bylo do bani i sie nie przydalo lub bylo badziewnej jakosci i kazda kupila cos co bylo genialne i przydatne .Sama zrobilam kilka udanych zakupow i tych mniej udanych tez , a z checia i teraz bym zerknela i zobaczyla co omijac w sklepach szerokim lukiem.

Juz trochę tego napisalysmy, wiec jak to spisać?
Bo trzeba brać pod uwagę to, że coś co dla mnie jest do niczego dla kogoś jest super i odwrotnie. Ja kocham rożki a np. Keejti są zbędne.
Jak zrobić wiec taka listę?

reklama
niech kazda wypisze co hit a co kit jej zdaniem z krotkim opisem dlaczego wlasnie tak a nie inaczej . Nawet jak cos dla jednej bedzie kitem bo jest za miekkie a woli twarde , druga bedzie wiedziala ze jest miekkie a takiego wlasnie szuka i znajdzie swoj hit :) Tu bardziej chodzi o marke , bo tak jak rozek np baby ono bedzie super , to rozek chicco bedzie tragedia . Juz nawet nie chodzi o to kto lubi rozki a kto nie :)

Do góry