reklama
EM Ka
Fanka BB :)
A ok ja jakbym miała szersza sypialnie mogłabym pomysleć o dostawce ale znając życie jak bedzie starszak to bede zasypiać przy kp po prostu
D
Deleted member 158337
Gość
Mi się to drugie bardzo podoba jaki jest koszt ?
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
ivi
uzależniona;) // I.2010
Takie mini łóżeczko tez mieliśmy i idealnie sie sprawdziło przy obu dziewczynkach. Niestety to jedyna rzecz która sprzedaliśmy... I teraz bede kupować znowu:/
Ale ten materiałowy tez bardzo fajny
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ale ten materiałowy tez bardzo fajny
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Milagros o ten chodzi?
Link do: Chicco | Next2me Side Sleeping Crib
U nas nówka 150f.
To na długo nie starcza, można kupić używki, warto za pół ceny albo na wyprzedaży. I na pewno potem odsprzedaz sama.
Ten Zielony co ja chcę 70f ale on już nIe taki ekstra do cyca. Mi ten wystarczy. Temten i do wyra podpinasz.
Ten biały drewniany 40f. Z Dexterem kupilam w motherze na wyprzedaży za 28f. Tamte tez są na niezłych promocjach.
Jest jeszcze opcja koszyka albo mini trawela.
Emka, ja mam malutka sypialnie.. Dzieci mają te większe. Mam łóżko od okna a od drzwi do ściany malmowa półkę na ciuchy i ten expedit podwieszony. W to wcisnieta ta przylozkowa mala malmowa półka z Ikei. Jak maluch się urodzi to ja pod drzwi przenoszę a tam wciskam criba. Ciasno mega ale pidrecznie.
Ivi no u mnie obowiazkowo..
Link do: Chicco | Next2me Side Sleeping Crib
U nas nówka 150f.
To na długo nie starcza, można kupić używki, warto za pół ceny albo na wyprzedaży. I na pewno potem odsprzedaz sama.
Ten Zielony co ja chcę 70f ale on już nIe taki ekstra do cyca. Mi ten wystarczy. Temten i do wyra podpinasz.
Ten biały drewniany 40f. Z Dexterem kupilam w motherze na wyprzedaży za 28f. Tamte tez są na niezłych promocjach.
Jest jeszcze opcja koszyka albo mini trawela.
Emka, ja mam malutka sypialnie.. Dzieci mają te większe. Mam łóżko od okna a od drzwi do ściany malmowa półkę na ciuchy i ten expedit podwieszony. W to wcisnieta ta przylozkowa mala malmowa półka z Ikei. Jak maluch się urodzi to ja pod drzwi przenoszę a tam wciskam criba. Ciasno mega ale pidrecznie.
Ivi no u mnie obowiazkowo..
Ostatnia edycja:
D
Deleted member 158337
Gość
Ja mam kawalerkę więc muszę to jakos rozwiazac żeby i w nocy i w dzień było dobrze.
A fakt trochę drogie jak starcza tylko do pół roku..
A fakt trochę drogie jak starcza tylko do pół roku..
linka1985
Super te mini łóżeczka .. ja mysle o kolysce na początek a później łóżeczko turystyczne ... a takie kołyski co mi się podobają z Fisher price u nas są nie dostępne , będę znowu musiała prosić siostrę z Irlandii aby polazila po sklepach i mi kupiła i przesłała butelki smoczki laktator kupuje z Tommy tippee bardzo mi się sprawdziły , tez siostra będzie musiała naslac bo tam dużo tańsze . Podgrzewacz nie planuje nigdy nie miałam u mnie piersiowej dzieci a ze w domu zawsze jestem więc dzieci zawsze świeże mleczko mają ..wózek przemyślana nie potrzebny na zimę fotelik do samochodu i ewentualnie werandowanie na balkonie będzie jakoś sobie nie wyobrażam spacerów w ta zimę ubrać 5 dzieci i siebie
U nas butle tylko Browna, nic innego na początkowe kołki. Potem na Mam butle, chodź widzialam są nowe. Sterylizator zwykły do mikrofali z Tt albo zmywara. Smoczki tylko Nuk albo te lekkie z Mam.
Moje butlowe to musze mieć dużo.
Łóżeczko mam Jole Illusion, na strychu z dodatkowym materacem. Takie:
Moje butlowe to musze mieć dużo.
Łóżeczko mam Jole Illusion, na strychu z dodatkowym materacem. Takie:
Załączniki
EM Ka
To mi mały chwycił
Medele dopiero i nie mieliśmy problemu z kp na szczęście bo mowia ze to podany kształt do sutka, wiec teraz tez sie zaopatrze. Bo przeciez nie bede uwiązana cały czas w domu
Medele dopiero i nie mieliśmy problemu z kp na szczęście bo mowia ze to podany kształt do sutka, wiec teraz tez sie zaopatrze. Bo przeciez nie bede uwiązana cały czas w domu
reklama