reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Ten jest super jeszcze ale drogi.

Załączniki

• chicco-next2me-crib-7363a.jpg
    chicco-next2me-crib-7363a.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Mi się to drugie bardzo podoba :) jaki jest koszt ?

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Takie mini łóżeczko tez mieliśmy i idealnie sie sprawdziło przy obu dziewczynkach. Niestety to jedyna rzecz która sprzedaliśmy... I teraz bede kupować znowu:/
Ale ten materiałowy tez bardzo fajny:):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Milagros o ten chodzi?

Link do: Chicco | Next2me Side Sleeping Crib

U nas nówka 150f.

To na długo nie starcza, można kupić używki, warto za pół ceny albo na wyprzedaży. I na pewno potem odsprzedaz sama.

Ten Zielony co ja chcę 70f ale on już nIe taki ekstra do cyca. Mi ten wystarczy. Temten i do wyra podpinasz.
Ten biały drewniany 40f. Z Dexterem kupilam w motherze na wyprzedaży za 28f. Tamte tez są na niezłych promocjach.

Jest jeszcze opcja koszyka albo mini trawela.
Emka, ja mam malutka sypialnie.. Dzieci mają te większe. Mam łóżko od okna a od drzwi do ściany malmowa półkę na ciuchy i ten expedit podwieszony. W to wcisnieta ta przylozkowa mala malmowa półka z Ikei. Jak maluch się urodzi to ja pod drzwi przenoszę a tam wciskam criba. Ciasno mega ale pidrecznie.

Ivi no u mnie obowiazkowo..

Ostatnia edycja:
Ja mam kawalerkę więc muszę to jakos rozwiazac żeby i w nocy i w dzień było dobrze.
A fakt trochę drogie jak starcza tylko do pół roku..

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Super te mini łóżeczka .. ja mysle o kolysce na początek a później łóżeczko turystyczne ... a takie kołyski co mi się podobają z Fisher price u nas są nie dostępne , będę znowu musiała prosić siostrę z Irlandii aby polazila po sklepach i mi kupiła i przesłała :blink: butelki smoczki laktator kupuje z Tommy tippee bardzo mi się sprawdziły , tez siostra będzie musiała naslac bo tam dużo tańsze . Podgrzewacz nie planuje nigdy nie miałam u mnie piersiowej dzieci a ze w domu zawsze jestem więc dzieci zawsze świeże mleczko mają ..wózek przemyślana nie potrzebny na zimę fotelik do samochodu i ewentualnie werandowanie na balkonie będzie jakoś sobie nie wyobrażam spacerów w ta zimę ubrać 5 dzieci i siebie

U nas butle tylko Browna, nic innego na początkowe kołki. Potem na Mam butle, chodź widzialam są nowe. Sterylizator zwykły do mikrofali z Tt albo zmywara. Smoczki tylko Nuk albo te lekkie z Mam.
Moje butlowe to musze mieć dużo.
Łóżeczko mam Jole Illusion, na strychu z dodatkowym materacem. Takie:

Załączniki

• illusion_travel_cot_mayfair_9.jpg
    illusion_travel_cot_mayfair_9.jpg
    135,8 KB · Wyświetleń: 77
To mi mały chwycił
Medele dopiero i nie mieliśmy problemu z kp na szczęście bo mowia ze to podany kształt do sutka, wiec teraz tez sie zaopatrze. Bo przeciez nie bede uwiązana cały czas w domu :)

reklama
Emka u nas na sierpniowkach ta Medela to szal był ogromny! I to co mówisz i laktatory. Ta Medela to z rureczkami co do brodawek przyczepiasz pomogła?
Mnie butle w nuczym nie blokowaly, teraz tym bardziej. Choć cyc to cyc..

Do góry