reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Ja szczotki kilka razy użyłam do tej pory:)
Hm no właśnie dlatego chcę w oilatum kąpać, on tak jakby ma oliwke w sobie ze natłuszcza i nie trzeba już niczym smarować.
A na wiatr używam zawsze babydream z rossmana i teraz pewnie też ten kupię. Ale też parę razy po prostu linomagiem smarowalam i też super a kosztuje grosze

reklama
Dziewczyny trochę ni z gruszki ni z pietruszki, albo potrzebuję na szybko jakichkolwiek info na temat moto leżaczka Fisher Price. Zarezerwowałam na grupie sprzedażowej na FB i dziś mam odebrać. Wycofać się z tego, czy brać? Korzystała któraś z Was?

Ivi fajowe ja raz uszyłam pościel i czapę z minki i nie wiem koedy sie zabiorę za to jeszcze raz dla mnie sie mega ciągnie :) cieżko sie szyje
1469514297-33v1g0.jpeg

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ivi, Emka- zdolne z was bestie. Bardzo ładne obydwie. Gdzie kupowałyście polar minky? Z tego co wiem, to nawet to podobno podrabiają , a oryginalny ma wymogi chyba 360g/m , czy 400... Gdzie zdobyć ten oryginalny, żeby się nie kosmacił i nie zbiegł po 2 praniach?

Ja kupuje taki 380g , ale to nie ten super oryginały - jego jakość natomiast jest juz bardzo odpowiednia:):) kupuje na rożnych grupach na FB, akurat te materiały na kocyki - minkyitkaninki.pl

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziękuję za rady co do pampersów, też pewnie kupię na początek 2 paczki z rozmiaru 1 :)
Ivi, Emka ale pięknie!
Niestety nie mam takich zdolności ale podzielę się naszymi wczorajszymi zakupami r.jpg t.jpg e.jpg

Załączniki

• r.jpg
    r.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 75
  • t.jpg
    t.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 77
  • e.jpg
    e.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 74
Mama czwórki nigdy się z nim nie spotkałam a jak cenowo? Bo wygląda na taki w porządku

Mamusia świetne!

Emka bardzo ładne a nie boisz się na co dzień poszewki z polaru? W końcu to chyba za bardzo nie oddycha?

Keejti- 80 zł , także cena chyba przyzwoita. Na zdjęciach wygląda na niezniszczony. Mankament jest tylko taki, że jest tylko do 9 kg.

Co do minky czytałam, że mimo, że jest to rodzaj poliestru to jest to tkanina oddychająca( oryginalny minky).

Hm to cena super jak na taki bujaczek
A one w większości chyba do takiej wagi ale umówmy się nie sądze żeby większe dziecko chciało się bujac a nie powiedzmy raczkowac.

Ano może faktycznie oryginalny oddycha

reklama
Milagros masz na oku jakiś konkretny monitor oddechu? Ja dopiero raczkuje w tym temacie, ale nie ukrywam że chciałabym mieć juz go z głowy.
Do monitora dokupujesz nianie elektr. czy to zbędny wydatek ?

Do góry