reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Daj maila
To wyślę
Na maila
I bedzie mozna tu wkleić bo ja korzystam tylko z telefonu .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Princeseczka ja w tym sklepie zawsze tak mam ładuje do koszyka i codziennie sprawdzam czy wartość się zmniejsza tam często promocje i można fajnie trafić tylko czekać cierpliwie ... teraz było kusząco jeszcze przysłali mi SMS bo jestem w clubie na dodatkowy rabat ale się wściekła bo go nie zaliczyli

Dziewczyny a czy wy uzywacie pampersów firmy Pampers czy też jakichś innych ?

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milagros ja 1 i 2 pampersy z siateczka .. kolejne dady bo pampersy dla moich zielone były za bardzo perfumowane i tylek odpazony , ale te pampersy premium białe są dobre tylko cena odstraszajaca

Na początku pampy,0potem tylko dada. Biedronki :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

My z początku uzywalismy pampersa i dada co bylo w promocji, pozniej tylko dade a teraz od niedawna zaczelam uzywac te z lidla z dziwna nazwa i pasuja mi bardziej niz dady no i dupce mojego malego tez pasuja :-)

reklama
No te z lidla tez sie poprawiły, tez czasem kupujemy dla młodej :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry