reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Daj maila
To wyślę
Na maila
I bedzie mozna tu wkleić bo ja korzystam tylko z telefonu .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Princeseczka ja w tym sklepie zawsze tak mam ładuje do koszyka i codziennie sprawdzam czy wartość się zmniejsza tam często promocje i można fajnie trafić tylko czekać cierpliwie ... teraz było kusząco jeszcze przysłali mi SMS bo jestem w clubie na dodatkowy rabat ale się wściekła bo go nie zaliczyli

Dziewczyny a czy wy uzywacie pampersów firmy Pampers czy też jakichś innych ?

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milagros ja 1 i 2 pampersy z siateczka .. kolejne dady bo pampersy dla moich zielone były za bardzo perfumowane i tylek odpazony , ale te pampersy premium białe są dobre tylko cena odstraszajaca

Na początku pampy,0potem tylko dada. Biedronki :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

My z początku uzywalismy pampersa i dada co bylo w promocji, pozniej tylko dade a teraz od niedawna zaczelam uzywac te z lidla z dziwna nazwa i pasuja mi bardziej niz dady no i dupce mojego malego tez pasuja :-)

reklama
No te z lidla tez sie poprawiły, tez czasem kupujemy dla młodej :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry