reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Dziewczyny zazdroszczę. My już 18 tydzień a zakupów nie możemy robić, pokoiku urządzać..
Kilka razy nie mogłam się powstrzymać i kupiłam kilka maleństw w neutralnych kolorach bieli, beżu. Mam nadzieje, ze w piątek dowiemy się kto tam pomieszkuje. :)

A co Cie blokuje? Ze płci nie znasz? Są ubranka innego koloru, nie tylko neutralne. Zielone. Szare, czerwone. Mój synek nosił ta zabke i teraz mam taką dla Cory. Są inne wzory dla obu płci. A na pokoik i tak jeszcze za wcześnie :-)

Ja myślałam że mam wszystko dla bobo no i zrobiło mi psikusa. Pół piwnicy pieknych dziewczęcych ubranek, ale sprzedawać będę dopiero po porodzie, bo wszystko może jeszcze się zdarzyć.
Uniwersalnych ubranek troszkę mam, bo niektórym komplecikom nie mogłam sie oprzeć i Zuza miala np.caly zestaw hipcia. Body, spodnie, skarpety... pajacyki w samolocie czy dinozaury - tato kupował ;-)
No, ale jak bede miala wiecej czasu i wolnej i bede po połówkowym to kupie kilka ubranek na wyprzedaży w smyku żeby były na za rok. Z Zuzą tak często robiłam i 90% pasowało idealnie.

Właśnie ta płeć mnie hamuje. Żółte zielone, szare tez mamy :D
A na pokoik to czas niedługo, bo cały do remontu tak stoi już od roku, i gdyby nie dzidzia to pewnie stałby tak kolejny rok zawalony materiałami budowlanymi :D
No i chciałabym juz wiedzieć..

Ja też niestety muszę czekać z ubrankami dużo będę mieć po swoich synach ale jaky była dziewczyka to tylko dziewczęce będę kupować....;) ;) chociaż tez nie poszaleję ..

reklama
Ja też większość, niby trochę mam po synku ale sporo rzeczy właśnie sprzedałam te małe ciuszki oddałam bo nie miałam gdzie trzymac

Do góry