reklama
emalkadream
Fanka BB :)
W reserved online jest -20% na Kidsy i darmowa dostawa do dziś:
Link do: Reserved - Shop Online
Link do: Reserved - Shop Online
Pterusinska
Dziewczyny zazdroszczę. My już 18 tydzień a zakupów nie możemy robić, pokoiku urządzać..
Kilka razy nie mogłam się powstrzymać i kupiłam kilka maleństw w neutralnych kolorach bieli, beżu. Mam nadzieje, ze w piątek dowiemy się kto tam pomieszkuje.
Kilka razy nie mogłam się powstrzymać i kupiłam kilka maleństw w neutralnych kolorach bieli, beżu. Mam nadzieje, ze w piątek dowiemy się kto tam pomieszkuje.
A co Cie blokuje? Ze płci nie znasz? Są ubranka innego koloru, nie tylko neutralne. Zielone. Szare, czerwone. Mój synek nosił ta zabke i teraz mam taką dla Cory. Są inne wzory dla obu płci. A na pokoik i tak jeszcze za wcześnie :-)
Joasia_1986
Ja myślałam że mam wszystko dla bobo no i zrobiło mi psikusa. Pół piwnicy pieknych dziewczęcych ubranek, ale sprzedawać będę dopiero po porodzie, bo wszystko może jeszcze się zdarzyć.
Uniwersalnych ubranek troszkę mam, bo niektórym komplecikom nie mogłam sie oprzeć i Zuza miala np.caly zestaw hipcia. Body, spodnie, skarpety... pajacyki w samolocie czy dinozaury - tato kupował ;-)
No, ale jak bede miala wiecej czasu i wolnej i bede po połówkowym to kupie kilka ubranek na wyprzedaży w smyku żeby były na za rok. Z Zuzą tak często robiłam i 90% pasowało idealnie.
Uniwersalnych ubranek troszkę mam, bo niektórym komplecikom nie mogłam sie oprzeć i Zuza miala np.caly zestaw hipcia. Body, spodnie, skarpety... pajacyki w samolocie czy dinozaury - tato kupował ;-)
No, ale jak bede miala wiecej czasu i wolnej i bede po połówkowym to kupie kilka ubranek na wyprzedaży w smyku żeby były na za rok. Z Zuzą tak często robiłam i 90% pasowało idealnie.
Pterusinska
Właśnie ta płeć mnie hamuje. Żółte zielone, szare tez mamy
A na pokoik to czas niedługo, bo cały do remontu tak stoi już od roku, i gdyby nie dzidzia to pewnie stałby tak kolejny rok zawalony materiałami budowlanymi
No i chciałabym juz wiedzieć..
A na pokoik to czas niedługo, bo cały do remontu tak stoi już od roku, i gdyby nie dzidzia to pewnie stałby tak kolejny rok zawalony materiałami budowlanymi
No i chciałabym juz wiedzieć..
Joasia_1986
U nas pokoik Zu jest zielony, ale wiecej nie mamy. Maleńkie ubranka mozna kupowac bo z nich bobo i tak szybko wyrasta.
linka1985
Ja musze wszystko kupować od poczatku wydałam wszystko , dosłownie wszystko jeden bawełniany kocyk ostatnio w szafie znalazłam
reklama