reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Ja myślę że powinnyśmy oddzielny wątek zrobić na bazarek i co kto ma po innej płci lub podwójnie wrzucić to się powymieniamy czy obkupimy i git hehe:d

reklama
Ja to w ogole chyba bede sprzedawać łóżeczko bo poważnie myśle o dostawce do lozka

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka ja powoli rozglądam się właśnie za dostawka lub kołyska coś używanego najlepiej drewno żebym mogła przemalowac na biało i kółka zamontować. Bo w małym mieszkaniu ciężko będzie na początek, biorąc pod uwagę to że nie będziemy mieli własnej sypialni tylko pokój dziecięcy i salon. A tak to na kółeczkach na noc do salonu na dzień do pokoju. A po pół roku pójdzie do łóżeczka a dla Juliana kupię łóżko i sprawa załatwiona ;) nie będę potrzebowała kołdry i poduszki małej podwojnie:d ale wszystko od wanienki przewijaka bo jakieś drobiazgi muszę kupić. I co się da kupię używane. Więc chwalcie się co tam macie:d

Mi sie kołyski podobają ale zamiast kołyski używałam gondoli i tak samo mam zamiar zrobić teraz łóżeczko a teraz ta dostawkę zostawiam w sypialni. Kołyski bym sie bała
Zostawić przy 2latku , zreszta gondole tez bede musiała mieć na oku non stop alw to było wygodne bardzo rozwiazanie :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

No właśnie ja dlatego nie chce w gondoli bo boję się dwulatka. Ale kolyske tak mówię. Takie mini łóżeczko żeby się nie bujalo. Czasem i po 5dych są więc niewielka strata jak się nie sprawdzi. A myślę że będzie spoko i nawet na początek może bez bujaczka no zobaczy się. Ostatecznie mam jeszcze turystyczne łóżeczko w zapasie

Emalka ja tam już w kszyku mam od kilku dni bardzo dużo ciuszków i czekam na najlepszą okazję ale jak na razie odka trafiło do koszyka to te super promocje są droższe o 50 zł niż na początku , czekam aż zrównanie mi się rabat z cena do zaplaty:)

reklama
Linka-hihihi ale jajca z ta promocja :-D dobrze ze kontrolujesz ceny:-)

Dzieeczyny macie moze jakas liste wyprawki ktora moglybysci mi tutaj dodac w formie zdjecia/scanu. Tego wszystkiego jest tak duzo a ja glupieje czego potrzeba ile w jakim rozmiarze itp.

Do góry