reklama
Iza02083
Fanka BB :)
EM Ka
Ja to w ogole chyba bede sprzedawać łóżeczko bo poważnie myśle o dostawce do lozka
Keejti-93
Emka ja powoli rozglądam się właśnie za dostawka lub kołyska coś używanego najlepiej drewno żebym mogła przemalowac na biało i kółka zamontować. Bo w małym mieszkaniu ciężko będzie na początek, biorąc pod uwagę to że nie będziemy mieli własnej sypialni tylko pokój dziecięcy i salon. A tak to na kółeczkach na noc do salonu na dzień do pokoju. A po pół roku pójdzie do łóżeczka a dla Juliana kupię łóżko i sprawa załatwiona nie będę potrzebowała kołdry i poduszki małej podwojnie:d ale wszystko od wanienki przewijaka bo jakieś drobiazgi muszę kupić. I co się da kupię używane. Więc chwalcie się co tam macie:d
EM Ka
Mi sie kołyski podobają ale zamiast kołyski używałam gondoli i tak samo mam zamiar zrobić teraz łóżeczko a teraz ta dostawkę zostawiam w sypialni. Kołyski bym sie bała
Zostawić przy 2latku , zreszta gondole tez bede musiała mieć na oku non stop alw to było wygodne bardzo rozwiazanie
Zostawić przy 2latku , zreszta gondole tez bede musiała mieć na oku non stop alw to było wygodne bardzo rozwiazanie
Keejti-93
No właśnie ja dlatego nie chce w gondoli bo boję się dwulatka. Ale kolyske tak mówię. Takie mini łóżeczko żeby się nie bujalo. Czasem i po 5dych są więc niewielka strata jak się nie sprawdzi. A myślę że będzie spoko i nawet na początek może bez bujaczka no zobaczy się. Ostatecznie mam jeszcze turystyczne łóżeczko w zapasie
linka1985
Ja tez myślę o kołysce na początek , są śliczne
emalkadream
W 5-10-15 z okazji dnia dziecka są dziś rabaty: http://www.51015kids.eu/nowosc.html...desc,+id+desc,+priority&direction=desc&page=2
linka1985
Emalka ja tam już w kszyku mam od kilku dni bardzo dużo ciuszków i czekam na najlepszą okazję ale jak na razie odka trafiło do koszyka to te super promocje są droższe o 50 zł niż na początku , czekam aż zrównanie mi się rabat z cena do zaplaty
reklama
Priinceseczka
Linka-hihihi ale jajca z ta promocja dobrze ze kontrolujesz ceny:-)
Dzieeczyny macie moze jakas liste wyprawki ktora moglybysci mi tutaj dodac w formie zdjecia/scanu. Tego wszystkiego jest tak duzo a ja glupieje czego potrzeba ile w jakim rozmiarze itp.
Dzieeczyny macie moze jakas liste wyprawki ktora moglybysci mi tutaj dodac w formie zdjecia/scanu. Tego wszystkiego jest tak duzo a ja glupieje czego potrzeba ile w jakim rozmiarze itp.