reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
A ja kupie kilka ciuszków na 56 a moze nawet 50, zaraz na sam początek do szpitala:) a potem kompletowanie ciuszków juz 62 i większe:) ale na szczęście nie muszę kupować wszystkiego bo okazuje sie ze koleżanki mnie poratuja :):):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lilith ja po dwóch facetach też mam ochote na słodkei ciuszki, sukieneczki, spineczki, falbanki i rożowe pierdołki ale bez przesady. Już kilka rzeczy mam kupione - otulacze bambusowe, podusie motylek i kocyk sama zrobiłam szary z niedźwiadkami z dresówki plus minky (chociaż mam kocyków mnóstwo to u mnie może być i ze 100 mam fioła na tym punkcie;) czy do wózka, czy nosidełko, czy położyć na podłodze, łóżku czy do spania kocyk zawsze się przydaje;)

prezenty od oszalalej na punkcie wnukow babci :) Mloda zeby nie byla zazdrosna dostala rolki i laptop hello kitty . Moja mama jest cudowna i baaardzo nam pomaga <3
11d5f653f8243fbamed.jpg

9c0b380850b5018cmed.jpg

54e505174da7b420med.jpg

faf555086d025a1cmed.jpg

Haha moja Judi i Dexter tez, mieli ta karuzele. Ona miała fiola na jej punkcie a on nie znosił.
No mamę masz kochana.

Jostyna ja różowe nie bardzo.. Ale słodkie tak. Tez kocyki Lubie, zawsze się przydają.

jeszcze od kolezanek nasciagala ubranek , uniwersalnych od bodziakow po kombinezony , i lozeczko wiec nie musze kupic nic ......tylko pieluchy.

reklama
Do góry