reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Princeseczka hihi, nie martw się to samo przychodzi.
Te body zwykle mają bardzo szeroka rozciagalnosc, gdyby się maluch obsral po pachy to ściągasz je od dołu przez ramionka.
Z Pop czy tych firm co podalam są cudne ubranka początkowe.

Moj Dex mial 50 i się topil w 56 ale dziecko szybko rośnie i nie może być opiete.. Tylko otulaczami etc a nie ubrankiem. Na 56 niewielki pidstawowy zestaw.
U nas 56 to juz te większe i tak. Standart to 2,5kg na początek.. I tych kupować w ogole nie polecam.

reklama
dziewczyny ja o zakupach ale nie dla maluszka tylko starszego. czy miala ktoras doczynienia z seria mammut Ikea? Szafa , komoda , lozko , stoliczek i krzesla? Szykujemy mlodej jej pokoik , jak wrocimy do domu zeby miala swoj kacik .....no i zrobilo mi sie przykro jak ogladalam lozeczka dla malucha a ona przyszla i powiedziala ze jej lozeczko tez jest stare :/ ....miala racje:/ Problem w tym ze zakupy robimy na odleglosc :/ i nie mam mozliwosci zobaczyc tego na zywo . na zdjeciach wyglada bardzo przyzwoicie ale moze ktoras z mam widziala to na zywo?

Seria mamut jest bardzo ładna. To już klasyk w Ikei. Kolory bardzo żywe. Jak na zdjęciach. Stoliki i krzesła ma wielu moich znajomych z dziećmi. Szafa też jest fajna.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Bierz Mamuta hihi. Potwierdzam, dobry wybór. A te nowe Ci się nie podobają? Można świetnie skonfigurować szafki, biureczko ze skrzynią etc. Tylko kwota trochę odstrasza.

Lilith ta starsza wersja mamuta w skladzie lozko , szafa , komoda , stolik , dwa krzeselka i stolik nocny kosztuja nas ......180 euro. Mysle , ze jak mloda pojdzie do szkoly to kupimy jej cos lepszego z biurkiem , teraz fundusze leza i kwicza. myse ze chociaz na te dwa trzy lata jej to wystarczy a swoj kat juz teraz musi miec jak maluch sie urodzi , cos co bedzie tylko jej i tylko dla niej .

reklama
Nowa serja też mi się podoba zwłaszcza z turkusem. [emoji5] to chyba będzie zestaw mebli dla nowego członka rodziny. Bo planuje turkusowe ściany i te meble będą super pasowały. Turkus będzie niezależnie od płci [emoji48]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry