reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Lilith my nadal jestesmy w Tunezji , za jakies trzy tygodnie wracamy do domu do Wloch :) Mebelki nabylam przez internet, mama obejzala , facet mamy skrecal :) Wiec mloda przyjedzie na gotowe :)

Princeseczko ja też tak myślałam że jak mówią...samo przychodzi. Uwierz na słowo :)
Nie bałam się porodu jak właśnie tego kontaktu z dzieckiem ( ubrać, płacz itp) pestka :) A co do ubrań przez główkę to tylko wprawa czyni mistrza. Ja miałam tyle ciuchów ze naprawdę kilka sztuk tylko nie założyłam. Odrzucali żeby się nie męczyć z wkładaniem a mi to nie robiło problemu
Sz miał 58 cm ale spokojnie na 56 zakladalismy i jeszcze byl luz . Fakt dziecko szybko rośnie
Wiklinko cudownie ♡ ale bedzie miala usmiech na twarzy :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Diabliczko ale duży synek był :-) Mój malutki w porównaniu a teraz kawał chłopa, myślą że to 3 latek hihi.

Wiklinko rozumiem juz. Świetnie wam sis udało to zorganizować, młoda będzie zachwycona hihi.

Ja dziś zaatakowałam Lidla :) Kupilam sobie legginsy ciążowe (CUDNIE WYGODNIE wreszcie :) ) i .. bodziaki dla młodego/j :) W kolorach uniwersalnych skoro nie wiadomo kto tam mieszka, ale mam! i mogę na nie patrzeć :D

reklama
Ivi ja też tzn mąż. Był 40minut i wziął mi z kolekcji XXL dobrze ze zadzwonił przed wyjściem. Tez mam legginsy i koszulkę ;p a jak coś jeszcze zostanie to pójdę jutro może coś popatrzę jeszcze bo wygodne i tanie

Do góry