reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Lilith świetna strona
Joasia fajna ta chusta.

Zobaczcie u mnie w mieście ta się wydaje najsensowniejsza myślicie że nie za długa i ze dobra na początek? Cena chyba w miarę?
http://olx.pl/i2/oferta/chusta-tkana-little-frog-l-4-6-m-CID88-IDeVrKr.html#:92680be296

Ponoć maja być pasiaki i chyba kolorowe żeby było łatwo dociagac no i nie wiem czy dam radę.
I czy jakbym już kupiła m mógłby poćwiczyć z Julkiem, nie za duży jest?

reklama
Juz ja kiedyś pokazywalas, nie?

Ivi mi pisała, że same juz możemy ćwiczyć z łąka czy miskiem a Twój to pewnie, jak tylko mlody da się w to nagle zasuplac to oczywiście.
Nie wiem właśnie jaka długość najlepsza. Tu zas Joasia pisała, że to od naszej postury zależy. Ale ja chyba wolałabym przydluga niż lekko krótka.. M wydaje się i tak być lepsza.
Tu dziewczyny się muszą wypowiedzieć.

Jak masz luźna kasę i chcesz kupić już to może weź.. Albo poczekaj bo czasu spiro i kup za kilka miesięcy ale na tyle wcześnie by się wiązań wyuczyc.

No napisałam i czekam na odpowiedź czy aktualne, chciałabym wcześniej bo jednak chciałoby się poćwiczyć no i ja wolę takie stonowane a wszystko w kolorze

No czadowa ta tęczowa chusta. Ja z chustami nie miałam w życiu do czynienia i Zu w ogóle miała ubaw jak ją motałam wzorując sie na youtube ;-) Ciężko mi było na niej trochę dociągnąć, bo prawie 14kg ma, ale nawet w miarę to wyglądało. Na maluszku bym nie eksperymentowała, ale Zu to raczej nic nie uszkodziłam, a nawet wręcz przeciwnie, bo było wycie jak ją odmotałam, bo chciała jeszcze. A zeszłam z nią pod klatkę, bo akurat koleżanka przyszła i czułam wygodę podobnie jak w Tuli.

Ja dziś kupiłam to :
uploadfromtaptalk1461872144092.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1461872144092.jpg
    uploadfromtaptalk1461872144092.jpg
    61,8 KB · Wyświetleń: 263
reklama
Do góry