reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Lilith świetna strona
Joasia fajna ta chusta.

Zobaczcie u mnie w mieście ta się wydaje najsensowniejsza myślicie że nie za długa i ze dobra na początek? Cena chyba w miarę?
http://olx.pl/i2/oferta/chusta-tkana-little-frog-l-4-6-m-CID88-IDeVrKr.html#:92680be296

Ponoć maja być pasiaki i chyba kolorowe żeby było łatwo dociagac no i nie wiem czy dam radę.
I czy jakbym już kupiła m mógłby poćwiczyć z Julkiem, nie za duży jest?

reklama
Juz ja kiedyś pokazywalas, nie?

Ivi mi pisała, że same juz możemy ćwiczyć z łąka czy miskiem a Twój to pewnie, jak tylko mlody da się w to nagle zasuplac to oczywiście.
Nie wiem właśnie jaka długość najlepsza. Tu zas Joasia pisała, że to od naszej postury zależy. Ale ja chyba wolałabym przydluga niż lekko krótka.. M wydaje się i tak być lepsza.
Tu dziewczyny się muszą wypowiedzieć.

Jak masz luźna kasę i chcesz kupić już to może weź.. Albo poczekaj bo czasu spiro i kup za kilka miesięcy ale na tyle wcześnie by się wiązań wyuczyc.

No napisałam i czekam na odpowiedź czy aktualne, chciałabym wcześniej bo jednak chciałoby się poćwiczyć no i ja wolę takie stonowane a wszystko w kolorze

No czadowa ta tęczowa chusta. Ja z chustami nie miałam w życiu do czynienia i Zu w ogóle miała ubaw jak ją motałam wzorując sie na youtube ;-) Ciężko mi było na niej trochę dociągnąć, bo prawie 14kg ma, ale nawet w miarę to wyglądało. Na maluszku bym nie eksperymentowała, ale Zu to raczej nic nie uszkodziłam, a nawet wręcz przeciwnie, bo było wycie jak ją odmotałam, bo chciała jeszcze. A zeszłam z nią pod klatkę, bo akurat koleżanka przyszła i czułam wygodę podobnie jak w Tuli.

Ja dziś kupiłam to :
uploadfromtaptalk1461872144092.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1461872144092.jpg
    uploadfromtaptalk1461872144092.jpg
    61,8 KB · Wyświetleń: 260
reklama
Do góry