reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

ja tez zostałam kilka rampersow po bratanicy na 68 ale nie prałam ich bo 68 to półroczne dziecko. ona rodziła koniec stycznia to w czerwcu mała nosiła a nasze dzidzie pół roki skończą około maja wiec raczej watpię zeby zakładać sam rampers a pod śpiochy to chyba niewygodne bo maja kawałek nogawki nie sa wycięte jak body. ja bym nie prała princeska

reklama
Koalka- a puscilam je bo i tak.mialam jeszcze miejsce w pralce. Bratowa mojego ma urodzic w marcu wiec jej sie moze przydadza :-) beda juz poprane :-)

Zaraz sie biore za prasowanie jeszcze zaleglych rzeczy. Tak mi sie nie chceee :-/ ale moze zrobie to na siedziaco :-D

no w sumie racja to dobrze ze wybrałaś zawsze bedzie sobie leżeć przygotowane. tak jak dziewczyny piszą ze rozmiar rozmiarowi nie równy i dziecko tak samo. bratanica 8 miesięcy a w spodnie z Hm na 74 juz ledwo wchodzi, na długość dobre nawet ciut za długie a na szerokość cieżko wcisnąć.

Ja sie boje tych rozmiarowek bo nawet teraz patrze a body na 62 dlugie jak na 74. Albo 68 jak 56... poprasowalam troche na siedzaco ale juz kregoslup daje mi sie we znaki. Jutro to dokoncze i ciekawa jestem kiedy to dzisiejsze mi wyschnie. Tutaj to juz i ubrania misz masz 62, 68, 74 nawet na 80 znalazlam ze 3 szt.
Bratowa tez mowi ze bedzie mi szykowac ubranka ale chyba odmowie bo ja juz nie mam gdzie tego chowac. Tata sie smieje ze mam ubranek jak dla 5ciorga ;-)

Dziewczynki a ile kupujecie staników do karmienia i jakie najlepsze? Mam na razie jeden zwykły biały bawełniany.

Jestem w 34 tc, Tp 03.11 córcia

Firana szczerze Ci powiem, że mnie denerwuje zabawa z typowym stanikiem do karmienia i z Zu używałam tylko na początku. Do szpitala wezme pewnie taki rozpinany, ale potem spokojnie będę karmić w normalnym. Przez 2 lata opanowałam tą "sztukę". Grunt, żeby nie był za bardzo zabudowany.

Jestem w 35 tygodniu ciąży

Joasia właśnie drugi raz spotykam sie z radą ze stanik dokamienia nie jest must have i można zwykły kupić rozpinany z przodu a nawet koleżanka karmiąca 2 miesięcznego bąbla radziła utwardzany stanik nie szmaciany przy dużych i ciężkich piersiach

reklama
Ja mam staniki dwa po Basi, na razie wystarczy, w domu teraz nosze bawełniane zwykle bo mi wygodne, a piersi mam spore, ale jak duzo leżę to mi sie nic nie wpija. Cc nie miałam ale raczej jak do operacji tylko jakaś szpitalna koszula.

Co myślicie o takim śpiworku? A jak w czymś takim dziecko to jeszcze w kombinezonie zimowym? Jakoś sie z ta zima uporać nie moge [emoji28]
Zobacz ofertę: ŚPIWOREK DO WÓZKA OCIEPLANY -POŚCIEL GONDOLA
Link do: ŚPIWOREK DO WÓZKA OCIEPLANY -POŚCIEL GONDOLA

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry