reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Firana 68 to tak 6-9 miesięcy.
Milagros to zależy jak komu pasuje. Mnie sie zdaje, że 56 mam 3 pajace i 2 bodziaki chyba+spodnie. Zuza bardzo szybko mi z tego wyrosła.
62 mam na pewno wiecej. Jak ogarnę dziś bałagan w pokoju Zu to posprawdzam dokładnie.
Jestem w 34 tygodniu ciąży
Milagros to zależy jak komu pasuje. Mnie sie zdaje, że 56 mam 3 pajace i 2 bodziaki chyba+spodnie. Zuza bardzo szybko mi z tego wyrosła.
62 mam na pewno wiecej. Jak ogarnę dziś bałagan w pokoju Zu to posprawdzam dokładnie.
Jestem w 34 tygodniu ciąży
Keejti-93
Milagros ja znow mam wszystko na 56 a nawet 50 a z 62 baardzo malo. Az tak sobie mysle ze nie bedzie miala w czym chodzic :d a z 68 tylko legginsy mam i kombinezon. Ale to wlasnie tak od kwietnia mysle dopiero to jeszcze bedzie czas zeby zapasy zrobic
Firana no no spore zamowienie
Ja sie jeszcze nie przybralam chyba dopiero po wyplacie ale na pewno nie az tak duze to zamowienie
Jestem w 32. tygodniu ciąży <3
Firana no no spore zamowienie
Ja sie jeszcze nie przybralam chyba dopiero po wyplacie ale na pewno nie az tak duze to zamowienie
Jestem w 32. tygodniu ciąży <3
Priinceseczka
Dzoewczyny a powiedzcie mi ile dlugosci maja kombinezony dla Waszych pociech. Bo mam dwa, na obu rozmiar 62 a jeden wydaje mi sie bardzo maly a drugi za duzy. Moglaby ktoras zmierzyc dlugosc?
Jestem w 34 tygodniu ciąży [emoji173]
Jestem w 34 tygodniu ciąży [emoji173]
mama-czwórki
Policzyłam właśnie ubranka i raczej też mam bardziej nadmiar niż niedostatek56 mam 16 pajaców i jeszcze 6 zamówiłam w Smyku, najmniejszych bodziaków jest 20 ,a rekord to pajace w rozmiarze 62- jest ich 30. Przegięłam
Princeseczka- ja najmniejszy kombinezo będę jeszcze kupować, ale mam już jedną używkę w tym najmniejszym rozmiarze- new baby z Mothercare i po zmierzeniu od ramionek do stópek włącznie wychodzi ok.45 cm. Zmierzyłam też kilka kombinezonów w rozmiarze 62 i mają długość od ramion do stóp 50-52 cm.
Możecie polecić jakieś fajne torby do wózka?Chodzi mi o to, żeby nie wyglądała jak typowa torba na wózek, tylko bardziej jak torebka, była pojemna i dobra jakościowo.
Princeseczka- ja najmniejszy kombinezo będę jeszcze kupować, ale mam już jedną używkę w tym najmniejszym rozmiarze- new baby z Mothercare i po zmierzeniu od ramionek do stópek włącznie wychodzi ok.45 cm. Zmierzyłam też kilka kombinezonów w rozmiarze 62 i mają długość od ramion do stóp 50-52 cm.
Możecie polecić jakieś fajne torby do wózka?Chodzi mi o to, żeby nie wyglądała jak typowa torba na wózek, tylko bardziej jak torebka, była pojemna i dobra jakościowo.
EM Ka
Koalka czytałaś?
Link do: Czym różni się wisiadło od dobrego nosidła dla dziecka?
Daj linka do tego śpiworka
, musze cos do fotelika znaleźć wtedy jie bede potrzebować zadnych kurtek ani nic
Link do: Czym różni się wisiadło od dobrego nosidła dla dziecka?
Daj linka do tego śpiworka
, musze cos do fotelika znaleźć wtedy jie bede potrzebować zadnych kurtek ani nic
emalkadream
Mama czwórki czuję się rozgrzeszona i lecę na zakupy. Pajacow do rozmiaru 68 włącznie 24szt body do 62 włącznie 27 i z 10szt 68.[emoji38]
Torbę mogę polecić swoją baby ono City coś tam 100zł na allegro. Wygląda tak jak na zdjęciu. Materiał gruby matowy nawet i na miasto można zabrać do sportowych ciuchów
Jestem w trakcie 32 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji176][emoji176][emoji176]
Torbę mogę polecić swoją baby ono City coś tam 100zł na allegro. Wygląda tak jak na zdjęciu. Materiał gruby matowy nawet i na miasto można zabrać do sportowych ciuchów
Jestem w trakcie 32 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji176][emoji176][emoji176]
Załączniki
No to dziewczynki ja przegielam w aptecznyvh a Wy w ciuchowyvh zakupach poczekam na promocje w Smyku i dokupie kilka rzeczy. A jeśli chodzi o gemini to kipowalam mniej więcej wg naszej wyprawkowej listy. Zdecydowalam sie na kosmetyki z Hipa ale do kąpieli kupiłam też emulsje Oilatum; zam. Liscie malin (zamierzam pić od 37tc), szalwie, rumianek, herbatkę na laktacke, alantan i bephanten, lanoline, podklady, gacie, muszle i wkładki lakt, ceratke pod materacyk, podkl.do przewijania, pieluchy, szczotka, smoczki, butelke itp.
Jestem w 34 tc, Tp 03.11 córcia
Jestem w 34 tc, Tp 03.11 córcia
reklama
Joasia_1986
Dziewczyny UWAGA! Ogłoszenie duszpasterskie
Która jeszcze nie kupiła kurtki lub kombinezonu...
W smyku jest promo do -40%, do tego przy rejestracji w programie lojalnościowym, a potem potwierdzeniu na maila dostaje się -10%, no i do jutra jest ważny RABAT25, o którym pisała Priinceseczka i kolejny -20% na hasło DZIECKO też ważny do jutra - wszystkie się kumulują (wpisuje się je już w koszyku) więc życzę owocnych zakupów Ja właśnie buszuję po smyku online
Która jeszcze nie kupiła kurtki lub kombinezonu...
W smyku jest promo do -40%, do tego przy rejestracji w programie lojalnościowym, a potem potwierdzeniu na maila dostaje się -10%, no i do jutra jest ważny RABAT25, o którym pisała Priinceseczka i kolejny -20% na hasło DZIECKO też ważny do jutra - wszystkie się kumulują (wpisuje się je już w koszyku) więc życzę owocnych zakupów Ja właśnie buszuję po smyku online