reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
EM Ka chodzi Ci o te pajace itp? Dlatego, że nóżki są za bardzo skrępowane, napięte, nie mają luzu. Nie wiem jak to wytłumaczyć.
Jestem w 34 tygodniu ciąży
Joasia_1986
EM Ka można noworodka nosić w kółkach, ale z tzw.odwiniętą krawędzią
Kolka najlepiej na Google, u nas pełni tego było, warsztaty i inne spotkania, wizyta w domu za czasów Basi tez nie była jakaś super droga około chyba 50zl/h a porządnie. Wiadomo czasy sie zmieniają i dziś moze być drożej. Ja wtedy byłam na jakiś bezpłatnych warsztatach Cos znajdziesz poszperaj w necie. Ja mimo ze Basie wiązałam to zaczynałam koło 6 miesiąca dlatego na noworodku wole nie testować by nie uszkodzić wiec wole sobie takiego doradcę zamówić i być pewna ze dziecku krzemowy nie zrobię
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Keejti-93
No to ja powiem ze poprasowane.
pozostale 3 azuflady to kocyki kombinezony i pieluchy
Odnosnie pieluch czy ktoś teraz kupowal w ikei moze muslinowe pieluszki? Ja mam sporo po julku moze bym ze dwie dobrala nowe ale sie zastanawiam czy jakość sie nie zmienila bo widze ze wzory tak.
Asia tak mi sie te nosidla spodobaly a jakiez to drogie. Ale chyba warte swojej ceny. My chcemy sie z mezem na warsztaty wybrac i kupic chiate bo to nam zdecydowanie ulatwi odprowadzanie do przedszkola-wejscie po schodach wiec z wózkiem kiepsko
A i jeszcze co do rozmiarowki smyka w jednym 3-paku pajacow niby rozm 50 a każdy w innym rozmiarze, takie piekne
Jestem w 32. tygodniu ciąży <3
Odnosnie pieluch czy ktoś teraz kupowal w ikei moze muslinowe pieluszki? Ja mam sporo po julku moze bym ze dwie dobrala nowe ale sie zastanawiam czy jakość sie nie zmienila bo widze ze wzory tak.
Asia tak mi sie te nosidla spodobaly a jakiez to drogie. Ale chyba warte swojej ceny. My chcemy sie z mezem na warsztaty wybrac i kupic chiate bo to nam zdecydowanie ulatwi odprowadzanie do przedszkola-wejscie po schodach wiec z wózkiem kiepsko
A i jeszcze co do rozmiarowki smyka w jednym 3-paku pajacow niby rozm 50 a każdy w innym rozmiarze, takie piekne
Jestem w 32. tygodniu ciąży <3
Załączniki
Priinceseczka
A ja melduje ze udalo mi sie kupic monitor oddechu uzywany za 170 zl.
Mam nadzieje ze mnie uspokoi kiedy maz bedzie w pracy na nocce.
Mama mi mowila ze ja do okresu 3 miesiacy 2 razy zrobilam sie sina i nie oddychalam. Mam nadzieje ze moj synus nie odziedziczy tego po mamusi.
Jestem w 34 tygodniu ciąży [emoji173]
Mam nadzieje ze mnie uspokoi kiedy maz bedzie w pracy na nocce.
Mama mi mowila ze ja do okresu 3 miesiacy 2 razy zrobilam sie sina i nie oddychalam. Mam nadzieje ze moj synus nie odziedziczy tego po mamusi.
Jestem w 34 tygodniu ciąży [emoji173]
D
Deleted member 158337
Gość
Princeseczka będziesz spokojniejsza :-)
Jestem w 34 tc :-)
D
Deleted member 158337
Gość
56 tak z 5 kompletów ? A 62 trochę więcej. Gdzieś czytałam 10. Ale dokładnie nie powiem bo ja mam wszystkiego za dużo :-)
Ale widzę że Ty poszalalas w aptece
Ale widzę że Ty poszalalas w aptece
reklama
emalkadream
Firana pokaźny karton [emoji6]
Jestem w trakcie 32 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji176][emoji176][emoji176]
Jestem w trakcie 32 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji176][emoji176][emoji176]