reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Netta przypomniało mi się, ręcznik z pepco mój akurat wydaje się ok, dosyć gruby, ale ciuszki za to pół na pół. Cześć bedzie do wywalenia od razu.

Dziewczyny poradźcie coś w sprawie materaca? nie umiem podjąć tej decyzji :( na 90% jestem przekonana do czystego lateksu, jednak takie lateks-kokos są trochę sztywniejsze.

Jakie firmy brać pod uwagę?
Czy rzeczywiście warto płacić ponad 200-300zł za taki materac jeśli łóżeczko to 60x120? czyli tylko na jakieś dwa lata. A takie dziecko nie waży wiele więc materac raczej się nie odkształci.

Martini ja na gryke się nie skusze ;) u mnie wybór stoi nad pianką plus kokos bądź sama pianka chcemy młodej na roczek kupić nowe łóżeczko bo teraz mamy takie 30sto letnie ;)

Krąży w necie taka historia że z gryki jakieś robaki wylzały. :)
Ja nie widziałam, nie wiem ile w tym prawdy.
Ale ja nie biorę pod uwagę gryki i kokosa bo jak to wyczyścić w razie potrzeby z czegoś mokrego?

reklama
No grykę tez odrzuciłam z tego powodu wlasnie , nawet mozna było
Zdj znaleźć te 2 lata temu.

Kokos pianka chodzi o to ze na kokosie dziecko spi do czasu odwracania sie jak zaczyna byc bardziej ruchliwe to zmienia sie na piankę , ale nie pamietam bym tak dużo płaciła za swoj :)
Niestety do dostawki nie znalazłam takich małych z kokosem , wiec bedzie piankowy bo szkoda mi 200 dawać za kokos piankę na max mc.

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry