reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
A ja wgl źle przeczytałam, zamiast szczotki to butelki gdzieś mi to słowo uciekło...
U nie wśród znajomych używają raczej tych zwykłych, a niektóre nieuzywaja wcale tych szczotek..

Jestem w 29 tygodniu ciąży

Ja nie używam szczotek tez mam co prawda jakas nawet nie wiem jaka , używałam do tych butelek tt antykolkowych ale to Tych malutkich tez głownie i teraz używam ich do innych słomek lub jedna mam do termomixa :) ale teraz mamy ta duża 300 i wczesniej małe medeli i do zmywarki od razu potem wyparzacz na początku teraz juz długo nie.
Myśle ze szczotka moze byc przydatna jak niezalejesz od razu butelki czy po swoim czy po mm w tak to raczej nie ma problemu jesli sie myje w zmywarce oczywiście .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Moze kogoś zainteresuje. Wtorek i środa sa dni superpharm i białe pampersy bedą po 36,99 (wszystkie rozmiary 44-88szt.). Poza tym z tego co widziałam emolium, a także całe marki tez poprzecinane o polowe typu nivea, rimmel itd. W tamtym roku pamietam, ze stałam w kolejce ze 40 minut takie było oblężenie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Oj taka promocja w Pharmie bywa niebezpieczna w zeszłym roku tez stałam z 40 minut ale oszczędzałam dobre 200 zł ale nakupiłam tylko produkty Ła roche-possay[emoji14]
Co do szczotek ja miałam chyba Aventu dla Basi i to jeden z takich bezsensownych gadżetów za które firmy sobie liczą kasę, a my kupujemy, potem jak sie zużyła i ja wymieniałam to sie okazało ze wystarczy szczotka ze zwykłego sklepu art gospodarstwa domowego za 5zl, działa tak samo, często możesz wymienić (co jest zalecane) bo kasy nie żal, potem juz byłam mądrzejsza [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zamawialyscie coś ostatnio ze smyk chciałam juz tydzień temu jakieś pierdoly zamówić i mojemu pierworodnemu książki do szkoły i nie mogę nic kupić nawet do nich pisałam przepraszali ze maja problem techniczny który potrwa kilka godzin a tu już tydzień i zastanawiam się czy więcej osób ma z tym problem ....

reklama
Do góry