reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Mama4 dziękuję za informację :)

Ja mam taki też z takim od 0 jak Princeseczka

Princeseczka pralam ostatnio rożek z obawą ale wszystko z nim ok :) tylko uważaj na rzepy żeby Ci nje zaciągnęły nic , zalatwialam tam sobie kiedyś sweter :(

Jestem w 30 tygodniu ciąży

reklama
Skrzat ja nie zwracalam na to uwagi i juz bylam w panice ze nie mam masci na odparzenia na juz po porodzie. A w reklamach tutaj na bb tez mi sie wyswietla ten z rekomendacja od 12m. Dziwne to :-)

Milagros dziekuje :-) wlasnie mialam prac z tetrami, dobrze ze napisalas:-)
Musze poprac jeszcze te rozki, tetry, skarpetki, kocyk i okrycie kapielowe . Musze dokupic jeszcze jeden kocyk i jedno okrycie po jednym to za malo :-)

To zostało nam prawie tyle samo do prania :) mi prócz tego zostały jeszcze białe ciuszki i kombinezony:)

Ja tak mysle jaki macie gruby kocyk? Jakoś z Basia w ogóle nie myślałam o spacerach zima, ona z lipca to temperatura była 37 i ani werandowania ani nic właściwie całymi dniami od początku na dworze, zima co prawda tez była w gondoli ale jakoś ona juz była większa i nie myślałam o tym... Pamietam ze miała kombinezon i koc plus jak wietrznie to to okrycie do wózka, bo jak było ok to bez niego bo zasłanialo całe świeże powietrze. Jakie macie grube kocyki? Na spod gondoli sie cos kładzie [emoji13] dodatkowo kocyk może na mrozy by wypadało?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Skrzat ja dostałam kocyk, taki dosyć gruby ale co to za koc dokładnie to nie wiem. Mogę jutro rano sprawdzić firme, skład i wysłać zdj

Super te bosziaki az żałuje bo zamówiłam wczoraj z hm te kopertowe dla mnie sie super sprawdzały dla noworodka :)

Princeska wchodził nawet w 56 zwłaszcza te no z hm bo to duża rozmiarówka i teraz tez takie zamawiałam :)

Moze ro błąd w druku bo wyglądają tak samo

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

kurka tak Was czytam to ja w czarnej.... jestem :p jeszcze nic nie szykowałam i nie kupowałam. Fakt faktem mam rzeczy po młodej, bo płeć u nas się nie zmienia. w następnym tygodniu biorę się za pranie :p

Dziewczyny może kogoś jeszcze zainteresuje w f&f jest -20% i mignelo mi coś że w h&m dziecięcym tez -20% Ale ja to już mam zakaz [emoji48]

Jestem w trakcie 28 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

reklama
Ja też jestem w czarnej ..... jeśli chodzi o przygotowania. Nic mam jeszcze nie poprane, mieszkam narazie u rodzicow i zanim wyniosę się do siebie to jeszcze potrwa. Całą wyprawkę mam zapakowana w walizkach. Juz nie mogę się doczekać aż zacznę coś działać :-)

Do góry