reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Em ka ja w lidlu kupuje ver nel rzadko jest, ale na niego narzekać nie mogę, ale to płyn do płukania. Źle na mnie działa czarny E. Tragedia po prostu.

reklama
Kejti mi chodziło o to ze dziecięce złe odpierają inaczej niz persil :) a tez mam niemiecki :)

Milka wlasnie nie pamietam jaki miałam a rodzice tez go kiedyś kupili i tak samo młodego uczulilo jak mu wyprali jakies rzeczy .

Teraz ciuszki sie Piora i prasują u mojej mamy ale to kupił maz jakis dziecięcy proszek ale nawet nie wiem jaki jak mam byc szczera ... Swoją droga musiałabym przejrzeć co potrzebuje jeszcze bo z tego co widziałam to chyba tylko jakis wlasnie polarkowy na wyjscie ze szpitala i generalnie cos na wyjscie .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Kejti ja nawet nie wiem co to za butelki... :(

Em ka na razie zostanę przy tym dla dzieci, ale będę stopniowo próbować tych normalnych w rozsądnych cenach :)

O tej szczotce MAM to w samych superlatywach wszyscy piszą. Widziałam tylko jedna negatywna opinie. Że słabo domywa zaschniete jedzenie i ze słabo na niej się pieni płyn. Ale pod względem higieny na pewno nie ma sobie równych. Jednak moim zdaniem to trochę dużo jak za szczotke.

Jestem w trakcie 28 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Duzo to fakt ale jesli na caly okres miala by starczyc. Pamietam te druciaki wymienialam co chwile bo ta gabka sie syfila lub sie lamaly az w koncu trafilam na avent i nie chce wiedziec ile na te druciane w sumie wydalam ale mysle ze wiecej niz bym kupila na poczatku lepsza. Ta avent tez dobrze sie czysci w sumie

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Na bangli dziewczyny piszą że te MAM też się niszczą po kilku miesiącach. Osobiście nie znam nikogo kto taka ma i nie mam z czym porównać opini z netu.

Jestem w trakcie 28 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

No i chyba najlepszy wybor bo sprawdzony dzieki daje do koszyka avent;) swoja droga nie smiejcie sie ale ta po julku uzywam teraz do sprzatania lazienki i kuchni cifem bo jest wygodna nie jak ta typowo do sprzatania;d

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry