reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Em ka ja w lidlu kupuje ver nel rzadko jest, ale na niego narzekać nie mogę, ale to płyn do płukania. Źle na mnie działa czarny E. Tragedia po prostu.

reklama
Kejti mi chodziło o to ze dziecięce złe odpierają inaczej niz persil :) a tez mam niemiecki :)

Milka wlasnie nie pamietam jaki miałam a rodzice tez go kiedyś kupili i tak samo młodego uczulilo jak mu wyprali jakies rzeczy .

Teraz ciuszki sie Piora i prasują u mojej mamy ale to kupił maz jakis dziecięcy proszek ale nawet nie wiem jaki jak mam byc szczera ... Swoją droga musiałabym przejrzeć co potrzebuje jeszcze bo z tego co widziałam to chyba tylko jakis wlasnie polarkowy na wyjscie ze szpitala i generalnie cos na wyjscie .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Kejti ja nawet nie wiem co to za butelki... :(

Em ka na razie zostanę przy tym dla dzieci, ale będę stopniowo próbować tych normalnych w rozsądnych cenach :)

O tej szczotce MAM to w samych superlatywach wszyscy piszą. Widziałam tylko jedna negatywna opinie. Że słabo domywa zaschniete jedzenie i ze słabo na niej się pieni płyn. Ale pod względem higieny na pewno nie ma sobie równych. Jednak moim zdaniem to trochę dużo jak za szczotke.

Jestem w trakcie 28 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Duzo to fakt ale jesli na caly okres miala by starczyc. Pamietam te druciaki wymienialam co chwile bo ta gabka sie syfila lub sie lamaly az w koncu trafilam na avent i nie chce wiedziec ile na te druciane w sumie wydalam ale mysle ze wiecej niz bym kupila na poczatku lepsza. Ta avent tez dobrze sie czysci w sumie

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Na bangli dziewczyny piszą że te MAM też się niszczą po kilku miesiącach. Osobiście nie znam nikogo kto taka ma i nie mam z czym porównać opini z netu.

Jestem w trakcie 28 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

No i chyba najlepszy wybor bo sprawdzony dzieki daje do koszyka avent;) swoja droga nie smiejcie sie ale ta po julku uzywam teraz do sprzatania lazienki i kuchni cifem bo jest wygodna nie jak ta typowo do sprzatania;d

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry