reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ja wlasnie z jedo ze spacerówki byłam niezadowolona, nie wiem dlaczego mała mi zjeżdzała na tym materiale, ciągle musiałam ją podciągać do góry, i jeszcze miał pare innych wad, dlatego się szybko pozbyłam tego wózka

maniulka-:-D:-D:-D:-D:-D:-D buahahaha!!!!!
Dziewczyny,nie wiem bo ona jest nieprzewidywwalna.Na niekotre rzeczy wydaje duzo kasy a na inne malo.Strzelam ze do hmm...1500?Mysle ze bedzie miala sponsora jesli chodzi o dziadkow wiec moze i wiecej akle przyjmijmy ze do 1500.Powiem wam ze klasyczne rzeczy lubi,podsune jej te linki.

Nie no,ten ostatni wozek retro to troche juz przegiecie jak dla mnie:-DSama dla nowonarodzonego malenstwa polecalabym duze kola ale kurcze,troche jak z muzeum;-)

Jak dla mnie to te "duże" wózki to ona jakies takie nieporęczne w użytkowaniu, nawet nie chcę myśleć czy one sie mieszczą do bagażnika. Manewry też ograniczone, bo koła nieskrętne. Dla mnie jako wózek typowo spacerowy i drugi mógłby mieć racje bytu (pisząc miałam na myśli te wózki "kolumbryny" )

A tak z innej beczki, bardzo mi się ta aukcja podoba http://www.allegro.pl/item886102923.html

Ostatnia edycja:
Eve fajne ciuszki na tej aukcji :-)tylko cena juz spora
Ja to żałuję że teraz nie jestem w Pl w międzynarodowym można tyle ciuszków na lato kupić za grosze,bo to leciutkie a ludzie często nie zwracaja na nie uwagi bo przeciez zima jest
Ivaz takie dorosłe te bluzeczki fajne:-)

Eve ubranka świetne , będziesz licytować? Eve a jesli chodzi o duże wózki to moja emma jest duża a manewruje się nią lepiej niż mniejszym wózkiem ze skretnymi kołami.To chyba zalezy od wózka.

reklama
magdalenka - tak, ja mam takiego JEDO. Głęboki był bardzo fajny, a spacerówka tez jest niezła. Nie narzekam. Na pewno nie będę go sprzedawała tylko zachowam dla drugiego dziecka i na następną zimę dla Jaśka. A na lato jakaś lekka spacerówka.

Do góry