reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

2 komplety na zimę dla Małgosi szalik+ czapka (biały szalik Gosia ma na sobie właśnie bo usnęła na spacerze i śpi w wózku w kombinezonie a szalik na pod spodem ;-))
a różowa czapka początkowo miała 2 uszka jak miś, ale że była za duża to musielismy wymienić na mniejszą i ta mniejsza na takie małe uszka, natomiast 2 rozmiary za duże była zajefajna czapka tylko z długimi zajęczymi uszkami;-);-)

reklama
pokoje tematyczne sa fajne! ja na wiosne zaczne szalec w adasia pokoju-tzn tym pokoju który aktualnie stoi pusty i czeka na adasia...mam juz nawet kilka pomysłów i podejrzanych sposobów realizacji-np jak łątwo zrobic skomplikowane malunki na scianach czy ciekawe polki na zabawki i ksiazki

pokoje tematyczne sa fajne! ja na wiosne zaczne szalec w adasia pokoju-tzn tym pokoju który aktualnie stoi pusty i czeka na adasia...mam juz nawet kilka pomysłów i podejrzanych sposobów realizacji-np jak łątwo zrobic skomplikowane malunki na scianach czy ciekawe polki na zabawki i ksiazki

Podziel sie pomyslami:-p

reklama
MM o tym samym pomyslalam:cool2:

Iwona kurde ale lozkowa kareta:szok::shocked2:a ile kasy kosztuje:shocked2:

Jejku jak ja bym chciala byc w PL i zaczac urzadzac pokoj dla Szymka~!!!!!
Ale w przyszle wakacje kupujemy plytki,panele itp:-):-):-):-):-):-):-)juz nie moge sie doczekac jak bede wybierac!!!!

Do góry