reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dziewczyny nadrobiłam wszystko, podobnie jak u Sary, to rónież jest jeden z moich ulubionych wątków. BARDZO FAJNE ZAKUPY.

ja wylicytowałam na allegro Żyrafkę z klockami sensorycznymi (5) za 30 zł :szok:

Bardzi się cieszę, bo już dlugo polowałam na tą zabawkę, odbierze ją siostra, bo sprzedawca jest z Warszawy więc koszt przesyłki ODPADA :-D

reklama
ja słyszałam ze w środe ma pada śnieg więc się sprężyłam i kupiłam ali kombinezonik taki na teraz jednoczęściowy:
KOMBINEZON WÓJCIK PAJAC 68 P01 WYPRZEDAż (753451073) - Aukcje internetowe Allegro
docelowo chce kupi 2 2-częściowe na zime... myślałam o nowej kolekcji wójcika ale jakoś nei chce mi sie dawa 300zł za "nową kolekcje" jak za połowe ceny mam też nowy tylko starszy i za kwote 300 będę miec 2 na zmianę

reklama
Kombinezony wasze maja super kolorki-zielony,niebieski,lososiowy:tak:Bardzo mi sie podobaja.Dzis bylo w lumpku od groma kombinezonow ale same brzydkie wiec sie ciesze ze dorwalam tamten co mam (podobny do tego ATsonii przynajmniej kolorem:tak:).Zaraz wam przypomne go,jak i lowy lumpkowe z dzis i z tydzien temu oraz spiworek wozkowy.Jak tylko komp mi nie zeswiruje...bo sciagam foty juz 14 minut:-(Nagralam tez raczkujaca Julite-od dzis mozna powiedziec ze juz calkiem raczkuje bez pelzania (tesciowa twierdzi ze od soboty:-D),mam nadzieje ze komp pozwoli mi wstawic ten filmik dzis jeszcze:eek:

Aaa-leginsy ze spodniczka bardzo fajne i nietypowe:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry