reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

A może akurat będzie chciała siedzieć? A jak nie to sprzedasz dalej;-)

Ja nie kupuję krzesełka bo dostaniemy drewniane w spadku po dzieciaczkach z rodziny M., niezbyt piękne ale nie ma co wyadawć zbędnie pieniędzy. Musimy na mieszkanko oszczędzać:tak:

Do teściów przyszła paczka od cioci ze stanów z ogromną ilością ubranek dla Gabrysi. Ciuszki są po jej wnuczce. Już się nie mogę doczekać jak je zobaczę. Podobno s tam nawet takie malusie japonki:-D:-D:-D

reklama
my własnie na chrzciny dostalismy krzeselko do karmienia....fajna sprawa=juz teraz adas w nim posiaduje od czasu do czasu, mysle ze u nas sie sprawdzi

Ja wczoraj też szukałam krzesełka dla Adiego. Chcemy kupić takie 2 w 1 i w sumie może jeszcze dzisiaj takie zamówię, bo znalazłam z regulowanym oparciem. W leżaczku niewygodnie mi karmić, bo muszę go ustawiać na sofie, albo łóżku i wtedy muszę siedzieć skręcona i po chwili wszysko mnie boli:szok:

Ja na razie karmię na leżaczku. Zresztą to krzesełko które dostaniemy nie ma regulacji oparcia bo jest drewniane, więc Gabula będzie tam mogła jeść dopiero jak będzie stabilnie siedzieć. Na razie w leżaczku.

a mnie dzis od rana rodzice zrobili niespodzianke i był kurer z paczuszka dla Adasia. mały dostał krzesłko do kąpieli....super sprawa, nawet jak na dywanie polozyłam to mały dzielnie siedział...a jaka frajde miał!!!

reklama
Do góry