reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Laila sliczne ciuszki,najbardziej podoba mi sie blekitne body z psiakiem:tak:
Modroklejka dziewczynki zamilowanie do rozu maja chyba w genach i peoducenci ubranek to sprytnie wykorzystuja.Moja corcia ma jak narazie na okolo 40% rozowych ubranek i dluzgo szukalam zestawu by nie bylo ich 90% choc oczywiscie lubie rozowy
Myfa piekne zywe kolorki,kontrasty.Chlopaczkowe ciuszki sa bosssskie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Śliczne ciuszki.:tak::tak::tak:
Coś o różowym wiem bo dziewczynki mają masę różowych ubranek.
Na mikołaja starsza wybrała różową wróżkę barbi :-)
rajtuski jak jej kupuję to oczywiście chce różowe.
I tam mogłabym wymieniać .
Teraz robię tak najstarszej kupuję różowe to młodsza też będzie miała po niej.
Młodszej kupuję już niebieskie żeby mały miał po niej.
:-):-):-)

8123b6d0330bd287med.jpg

6b4559f9a83d6badmed.jpg

220eb9f62d9c40d2med.jpg

25ef4b657c8fb5ebmed.jpg

7011b950dbb363b4med.jpg

przepiekne te ciuszki.
Tu w IE dla dziewczynki kroluje ROZ a dla chlopczyka BIEBIESKI masakra,ostatnio udalo mi sie kupic 1pajaca pomaranczowego z bialym i takie ubranko zolte z bialym,a maz kupil w Angli biale ubranko w bezowe paski.
A body to biale albo niebieskie w paski masakra.
musze porobic fotki i sie pochwalic

reklama
Do góry