reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Sliczne są te wózki, ale jeszcze trochę z duże dla naszych dziewczynek, moja Zosia dostała taki na roczek, a ile się naszukałayśmy z siostrą zeby znaleźć taki maleńki, dla małej dziewczynki i jak najprostrzy, a najważniejsze ze małej się podoba i wozi w nim miski

Ivaz, wózek super, gdzie go upolowałaś? naprawdę jest bomba!

Dziewczyny chciałabym jeszcze zapytać, czy Wasze mauszki korzystają z jeździków? jeśli tak to od kiedy i czy macie na gumowych kółkach, czy faktycznie to duża róznica względem plastikowych? Zastanawiam się nad jeździkiem dla mojej córeczki na roczek

reklama
Ivaz suoper wózek - my na roczek mamy dostać drewniany - ale wygląda jak twój - tzn konstrukcyjnie:) ja w sklepie widziałam x-landera dla dzieci:):):)

Iwona - dzięki, już byłam w sklepie. przymierzałyśmy. zobaczymy

Dziewczyny wózek kupiła siostra na allegro za 99zł, wózek był wysyłany z Anglii, na razie nie ma ich na allegro, ostatnio widziałam aukcje z nimi to kosztował 185zł:szok:. Można odpiąć gondolę od kółek i mamy nosidełko, ma świetne amortyzatory, jest malutki, i ma regulowana rączka, jest idealny dla takich małych dziewczynek. Później można zaszaleć i kupić wózeczek bardziej "dorosły", ale jak na ten wiek lepszego nie trzeba

wózeczki śliczne dla dziewczynek :-D

kupiliśmy Kubie nocnik ten fisher prica ze spłuczką (nie chce mi się szukać na allegro, bo na bank wiecie który) i okazało się, że stary poszedł w odstawkę, nawet patrzeć na niego nie chce, a nowym nocniek bawi się na wszelkie sposoby, ale nie widać żeby chciał z niego korzystać według jego przeznaczenia :-p i teraz nie siada ani na nowy ani na stary :-D zakopałam nowy nocnik w szafie, aż mały podrośnie i zrozumie, że to taki mały WC i może zechce wtedy na nim siadać, a naukę siusiania jak będziemy zaczynać to na zwykłym nocniczku

Ostatnia edycja:
z mothercare bodów nie mam, ale mam kilka ubranek i sprawują się dobrze, a te body na krótki rękaw chyba sama kupię, bo są fajne :-)

Myfa ja nie pisałam o bodziakach tylko ostatnio kupiłam Zosi dwupak leginsów i trzypak bluzeczek, i leginsy sie popruły na szwach na pupie, po jednym włożeniu, a bluzeczki sie skuliły (prałam w 40 st), akurat z bodziaków jestem zadowolona, ogólnie ubranka z mothercare są ok, wg mnie te kupowane w wielopakach sa ciut gorsze niż kupowane pojedyńczo, ale też i tańsze. Najbardziej jestem zadowolona z body firmy Carter's wg mnie są najlepsze i są śliczne, polecam bardzo!!

Caly weekend latałam i sie podziebilam.W srode mam wypad na miasto ze znajomymi i nie wiem czy pojde bo mam glos jakbym przechodzila mutacje:baffled:Julitka tez pokasluje i kicha.Na allegro do wysylki czeka 9 paczek-musze wrobic meza jak wroci z roboty,biedny bo jej i siebie nie bede ciagnac;-)Pisze tylko tu i nic nie czytam bo mialam zdac relacje jak plaszczyk.

magdalenka-plaszczyk jest ladniutki,ale na cieplejsza wiosne a nie takie sniegi jak teraz bo jest dosc cienki.Foto jak wyglada w realu i jak w nim wyglada Julita ponizej.Podoba mi sie bo to plaszczykowaty plaszczyk a nie plaszczyko-kurteczka-mam na mysli ze ma dlugosc plaszcza a nie kurteczki do pasa:tak:Na wierzchu jest z ortalionu,pod spodem cienki polar.I chyba ozloce Ivaz,bo zastanawialam sie czy kupic rozmiar 80 czy 86-wzielysmy 86 i jest niemalze na styk-tylko rekawy ciut dluzsze.80tka bylaby za mala-jednak duze mam dziecko:-D
PS.foty bardzo robocze,ale nie mam czasu na lepsze,kupa maili allegrowych do odpisania.papa:***
PPS.Te wozki dla lalek-kopie prawdziwych markowych wozkow sa SWIETNE,szok doslownie!Jak Juli bedzie starsza to z checia jej (czytaj sobie;)))) taki sprawie.Najladniejszy wg mnie ten maly maclaren,tylko kolor jak zwykle nie powala,ale wozeczek jak malowany.

Załączniki

• plaszczyk..JPG
    plaszczyk..JPG
    34 KB · Wyświetleń: 43
  • plaszczyk2..JPG
    plaszczyk2..JPG
    48,5 KB · Wyświetleń: 42
  • plaszczyk3..JPG
    plaszczyk3..JPG
    37,2 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Modeleczka przyziebiona wiec markotnawa na foto:/
I patrzac za okno to wyjdziemy w tym plaszczyku najwczesniej w kwietniu,szkoda.
A-i 1 wazna rzecz,guziki nie dadza sie odpruc,sa na metalowe nity,to tylko atrapa bo plaszczyk zapinany jest na napy.Nie potrzebnie go spaskudzili tymi guzikami,choc i tak mi sie podoba.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry