reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ivaz, sukieneczka bardzi ładniutka, co do bucików tak jak dziewczyny piszą, zadaj pytanie sprzedającemu i wszystko bedzie jasne :tak:

Co do uzywanych ciuszków to ja kupuję i jestem zadowolona. One z powodzeniem mogą służyć jeszcze potem jednemu dziecku (przynajmniej te które ja mam w domu). Za taką cenę jaką przeznaczam na pakę powiedzmy 40 szt ubranek miałabym zaledwie 10 nowych, a że idę i w ilość i jakość (marki angielskie przeważnie) to wybieram opcję dla mnie korzystniejszą finansowo :-)

reklama
napisałam maila do sprzedawcy, ale wg mnie to cena samej sukieneczki bo inaczej cena by była wyższa
Eve ja tez lubię angielskie ciuszki, a że uzywane nie ma dla mnie znaczenia i tak napewno są dużo lepsze, tańsze, a przede wszystkim łądniejsze niz nowe bazarowe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też kupuję używane są w super stanie Sebek większość ciuchów ma po bracie no i w lumpach kupuje i na allegro nowe to dostaje w prezencie ale zaraz się mechaci albo kiedyś niby w sklepie kupione a farbę puściło babcia kupiła i mówiła że tanie nie było tagrze szok. A takie używane to nawet wiać jak to w praniu się sprawuje bo przeciesz prane już było:-D

tak się zastanawiam jaki mają cel te buciki, gdyby Zosia takie cos dostała na chrzciny schowałbym to do pudełka, i mialy by wtedy wartość sentymentalną i chyba tylko do tego to się nadaje

Co do uzywanych ciuszkow -popieram wszystkie przedmowczynie:tak:
Rowniez kupuje uzywane i widze w tym same plusy.Kupuje na allegro lub
w lumpku i nie tylko sa super gatunkowo i spokojnie posluza jeszcze jakiemus dziecku (bo je sprzedaje jak Julita wyrasta) ale jakie fajne designy!I tak wole bo za te sama cene bo bym nowe kupila mam kilka razy wiecej sztuk uzywanych,bo o wiele taniej.A nowe dostaje oczywiscie w prezentach i...rozne sa tak szczerze mowiac.Mam nieskromne zdanie ze sama jej ladniejsze wyszukuje;)

Tak tak,z tymi 21 cm to nie o cm chodzilo tylko o rozmiar-z pospiechu sie "przejezyczylam".

Buciki jubilerskie-tylko wartosc sentymentalna:)

Ostatnia edycja:
nie mam córeczek ale napiszę tylko że moja chrześniaczka miała taką dłuuugą na chrzciny i fajnie to wyglądało, ale na roczek to chyba niezbyt - trudno poruszać się będzie córeczce...

co do sentymentalnych prezentów na chrzciny my dostaliśmy srebrną łyżeczkę grawerowaną....

reklama
Do góry