reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Sara swietne zakupy-szlafroczek boooski!!!
Myfa kurdeczka mi sie bardzo podoba.......przyznam sie ze i ja poluje na jaks kurteczke z lumpka!!:-p

reklama
dziewczyny - super zakupy!! :)))

ja też sprzedałam suknię ślubną - nie tylko moją ale mojej siostry też :) w komisie w Poznaniu :))) też raz wystawiałam na allegro ale dałam sobie spokój :) a na pamiątkę mam welon, wianek ususzony (miałam na głowie) i musznik męża - starczy :D

co do kurteczek to kupiłam w lumpie cheerokee aż za 2zł!! :))) taka na teraz i spisuje się idealnie do wózka, na zmianę z innymi oczywiście

Kitki to chyba z lekka przesadził że dopiero teraz cie informuje,czekasz tyle a on dopiero ci pisze teraz niech daje jakąs inną ładną taką jak ci się podoba nawet droższa to on powinien być stratny.
ivaz fotelik super my w dalszym ciągu szukamy :crazy:

reklama
z tym mocowaniem latch też się nie spotkałam:no:
My w sobotę też jeździlismy po fotelikach, przymiarki itp.. Najbardziej mi się maxi cosi Priori XP podobał, ale cena dla mnie 750 to sporo:-( wiec weźmiemy albo zwykły Piori albo Chicco KEY 1 X-PLUS, albo zastanawia nas jeszcze Espiro Optima który można montować również tyłem do kierunku jazdy.

a co powiecie dziewczyny o tym?? ten tez można przodem i tyłem montować.
Fotelik RACING TEAM JANE (0-18kg) H61 , H62 , H65 (800687155) - Aukcje internetowe Allegro

W testach wypada tak jak Maci Cori Priori XP a jest trochę jędnak tańszy.

Madzik_ Espiro owszem jest montowany tyłem do kierunku jazdy, ale tylko do 9 kg, później tylko przodem można go montować.
a Jane cenowo brzmi dobrze :) Testy o których mówiła bodajże Ivaz niestety są z 2005 roku nowszych nie ma, ale raczej kolejne modele się poprawia i ulepsza :)
ja chciałam kupić Besafe Izi combi, ale jak powertowałam w testach to niestety najlepiej nie wypadł, dostał 3 punkty w bezpieczeństwie, dla mnie to fotelik dyskwalifikuje:(

Do góry